dinsdag 31 mei 2011

Toch een beetje blij....

Ten eerste wil ik zeggen dat ik héél (super) blij ben met alle berichtjes,reakties en mails....het doet me echt goed, wetende dat er mensen zijn die met je meeleven die je eigenlijk alleen maar 'kent' van de blogs ....SUPER...!!
Vandaag op kontrole geweest, wond ziet er al beter uit,maar ik moet geduld blijven opbrengen..kan nog 3 weken duren voordat de wond gesloten is ....maar met de zon in het vooruitzicht en lieve mensen om me heen en op de blogs , zal het wel lukken ....Thnxssss

Liefs Marjo

7 opmerkingen:

 1. Hoi Marjo,
  Naar aanleiding van jou reactie op mijn blog, kwam ik op jou blog terecht....
  Met een ongemakkelijk gevoel lees ik zojuist jou vreselijke verhaal. Meid wat erg voor je...Ik bewonder de manier hoe je met je ziek zijn omgaat en hoe je erover verteld. Is goed dat je er zo open over bent, het kan ons immers allemaal overkomen.
  Doe jij maar lekker je verhaal meid, lucht je hart en ik hoop toch zo dat het geluk een beetje aan jou kant staat.
  Ik kom snel weer langs op je blog, in de tussen tijd wens ik je heel veel sterkte met alles, en hopelijk sluit de wond snel.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig zit er een beetje vooruitgang in. Wij sleuren je er wel doorheen, hoor. Zoals je ziet leven er veel mensen met je mee, dat geeft toch al wat kracht. Hopelijk zet die verbetering goed door, zodat eindelijk die wond eens dicht raakt, zodat je verder kunt.
  Sterkte en een knuffel,
  Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een beetje warmte en medeleven kost niets en doet soms wonderen ....
  Lieve groetjes,
  Tilda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En positieve gedachten werken ook helend daarvan ben ik overtuigd. Geniet van het zonnetje en de positieve aandacht. En dan zijn de 3 weken zo voorbij. Houd je sterk! Je bent een kanjer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Precies enthat's the spirit!! hou dit gevoel vast.... gr Paula

  BeantwoordenVerwijderen