zaterdag 18 juni 2011

Spagetti met verse spinazie en geitenkaas

Dit is een zalig recept..ik maak het met verse spinazie van de Turkse winkel (die zijn groter en dikker van blad)maar kan natuurlijk ook met 'gewone' spinazie ..

Verse spinazie ..teentje look ..2 uien..1 a 2 tomaten(in blokjes)..gehakt (rul gebakken..geitenkaas..peper/zout

Ik wok de spinazie op hoog vuur,heel kort...dan laten uitlekken in vergiet..spagetti koken en ook laten uitlekken...Look en uien stoven in wat olijfolie..gehakt er bij en rul bakken...tomaten erbij..spinazie erbij(goed uitlekken en snijden) en spagetti erbij...samen wat laten pruttelen...en geitenkaas is stukjes erdoor doen en nog 5 min doorstoven .....

Fijn weekend

2 opmerkingen:

  1. mmmmmm, ik krijg gelijk zin....
    Voor vanavond had ik lasagne op het menu, maar misschien kan ik het omtoveren tot jouw recept.
    Liefs,
    karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hm, geen geitenkaas voor mij... maar ook ik eet pasta vanavond... nu ik erover nadenk... TREK, gauw koken ;-)
    Groetjes, Esther.

    BeantwoordenVerwijderen