donderdag 23 juni 2011

Volgers die zich afmelden...snap jij het ? ikke niet...

Soms snap ik mensen niet...ze worden volger van je blog..en na enige tijd zijn ze ineens verdwenen uit je 'volgerslijst'.........pfffff geen intresse niet meer ? omdat er ff niet meer gehaakt wordt ? bloggers denk goed na als je 'volger' wordt...want het kan 'pijn' doen als je je ineens weer afmeld als volger ....

11 opmerkingen:

 1. Marjo ik snap je wel
  Maar laten gaan als ze niet meer willen zijn het niet waard zonder een tegen berichtje
  Zou nog eens niet weten hoe ik me daar af zou moeten melden
  Groetjes anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Anita...ik zou ook neit weten hoe dat moet ...en ach idd kan mer er beter niet druk over maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm... this time I'm having a bit of a hard time understanding what you wrote, even with google translator... Something about followers who quit? Don't worry about them! As I always say, the only people needed here are the ones who are present (this is a loose translation of an old saying).
  I don't know why, but apparently you're right, my new post isn't showing on other blogs. Weird...

  Love,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het gebeurt niet zo vaak maar vandaag had ik er ook eentje minder. Ach, dat is iemand die het dan toch niet meer zou lezen, dus moet je je dara niks van aantrekken ( alhoewel ik dan eerlijk gezegd toch ook effe slik )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook niet leuk als het gebeurt. Voel me er eigenlijk een dag niet goed van en erger nog ik voel het als een persoonlijk falen. Maar weet je eigenlijk zouden we het anders moeten zien, en blij zijn met alle volgers die ons wel lezen en een beetje 'mee op reis gaan'. En ons minder druk maken om afvallers die zijn onze energie dan ook niet meer waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ester,
  Je hebt eigenlijk helemaal gelijk,maar toch (wat je zelf ook al aangeeft)ben je er ff niet goed van ...en dan weet ik ook niet wie zich heeft afgemeld...dat kan ik dan niet zien :-)
  Maar ach we gaan gewoon verder met wat we doen en leuk vinden , niet dan ?

  Fijn weekend
  Was het een leuk feestje geworden ?

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ken ik wel maar trek er niks van aan hoor. Ik had vroeger tot 40 comments op mijn blog CelebrateTheSeasons die later TheCranberryChronicle werdt. Ik was ziek geworden en nu heb een maar een klein handje over. Dat terwijl ik niet heel veel ging posten over mijn ziekte omdat ik niet wou dat mensen dachten dat ik alleen er over kon praten. Maar je kan niet je blog doen voor anderen. Je moet het voor jezelf doen en de trouwe volgers blijven komen...

  Groetjes ~
  Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach Marjo, zo blijven de echte over!
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het gebeurt inderdaad wel eens dat mensen afhaken EN het gebeurt dat Blogger gek doet, ook dat kan.
  Dan denk je dat mensen zich hebben afgemeld, maar zij weten van niets. En opeens zijn ze er weer. Heel vreemd allemaal....

  Mijn schouder gaat al weer een beetje beter. Maar ik moet nog echt wel uitkijken met wat ik doe. Natuurlijk ben ik af en toe een klein stukje aan het haken. Ik ben bezig om een nieuw stukje op mijn blog te plaatsen, maar heb weinig tijd. Mijn vader ligt in het ziekenhuis, hij heeft een hartoperatie gehad. Dat vraagt nu veel tijd en energie.

  Ik ben blij voor jou dat je weer beter gaat. Fijn als je weer je haakwerk kunt oppakken.

  Groetjes en fijn weekend,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, ik geef een give away en nu heb ik opeens een volger minder in plaats van er bij. Ik snap er niks van. Maar dat kan de pret niet drukken hoor!

  Groetjes, Monique
  P.S. hoe was je controle?

  BeantwoordenVerwijderen