Neuhh ik vind van niet, ik zag een blik bruine bonen in de voorraad staan en ik dacht "mmm daar heb ik wel eens zin in" ondanks het aangename weertje buiten...dus het wordt vanavond chili con carne...
Men neme een :
blik bruine bonen (of kidneybonen)...uien...paprika...gehakt...aardappels...blikje ananas (maar dat had ik niet,en geen zin om naar de winkel te fietsen voor een blikje ananas) maar ik had nog wel een klein blikje gemengd fruit,dus dat gaat er ook door ...tomaten...en kruiden...véél kruiden....
gehakt rul bakken ,met paprika en uien,als het gaar is de tomaten en fruit erdoor...en de stukken aardappelen...en de vele kruiden (ik had ook nog een zakje gemengde kruiden voor chili staan,dus die zijn er ook door gegaan) eventueel kun je nog een blikje tomatenblokjes met sap toevoegen....ik laat het aan de kook komen en dan laat ik het een uurtje pruttelen...lekker met stokbrood...mmmmmmmm
Heerlijk..idd. in de zomer met stokbrood en sla doe ik erbij en in de winter met rijst!! Smakkelijk..groetjes Nicole
BeantwoordenVerwijderenLekker hoor, ook heerlijk pittig voor als het wat warmer is. Ze eten hier dan qua hoeveelheid wat minder, maar dat hindert niet.
BeantwoordenVerwijderenIk heb chili ook nooit echt als een wintergerecht gezien hoor!
Groetjes, Elizabeth
En heeft de chili gesmaakt gisteren?
BeantwoordenVerwijderenIk heb er ook maling aan hoor of het nu zomer, winter of wat dan ook is als ik ergens zin in heb hou ik daar echt geen rekening mee.
Ik heb al voor de 2e keer je soep gemaakt. Manlief is er ook helemaal weg van.
Groetjes en fijn weekend,
Monique
Met sla en stokbrood met kruidenboter vind ik het ook zomers lekker.... zeker met die buien. Goed weekend. groetjes Paula
BeantwoordenVerwijderenVoor mij klinkt chili ook niet echt winters. De bruine bonen wel (misschien komt het daardoor :) En met een stukje stokbrood of een pita of een taco vinden ze het hier helemaal de max.
BeantwoordenVerwijderen