donderdag 18 augustus 2011

Een nieuw haakwerk op de pen (op verzoek)..

Ik ben een 2e sjaal aan het breien op verzoek van iemand...ze had het graag in het zwart,dus s'avonds haken wordt dan voor mij wat moeilijker (heb al een brilletje nodig,maar dan blijft zwart haken toch moeilijk voor mij)Hier al een klein voorproefje...hij wordt het zelfde als de gemeleerde met schulpjes
En onderstaande fotoos wilde ik jullie ook niet onthouden,onze Whisper had gisteren in de tuin een ton ontdekt waar regenwater in zat en voor we het wisten was hij zalig rondjes aan het draaien in het water....hij vind dat zalig !!!!

7 opmerkingen:

 1. Hoi Marjo, jij gaat snel zeg met je sjaal. Ik ben er ook niet gek op om met zwart te haken. 'S avonds lukt mij dat ook niet hoor.

  Kijk Whisper lekker genieten. Schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een heerlijk gezicht, die Whisper!!!
  Die weten wel wat lekker is.;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, jij kan snel haken! Ook ik heb problemen met zwart als het licht niet optimaal is hoor.
  Ik vind die foto van de hond met dat haakwerkje op zijn kop zo grappig! haha! Ik had hem nog niet eerder gezien (ben ik zó kippig of staat die foto er net?) Deze foto's zijn ook leuk!

  Gaat het vandaag met je?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jeetje wat heb jij.... energie van de epopillen.... ik hoop dat het een beetje met je gaat. en wat haak je veel. goed zo, maar als je maar aan jezelf denkt! ha ik zag dat je alweer mee doet met de armband give-away.... ik dacht marjo meedoen, ik ook meedoen. hihi fijne avond nog. groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie sjaal en wat een lekker ding is die hond van jou...

  Ik zal je maar gelijk verklappen dat onze hond een eigen zwembad heeft. Zo'n blauwe plastic schelp. We hadden vroeger een vijver, maar nu niet meer... De kuil is er nog wel en daar staat het zwembadje voor Meike in. Als ze dan gaat watergraven worden wij tenminste niet nat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar zou ik ook moeite mee hebben met zwart, daar krijg je moeie ogeen van en dan gaan ze tranen en prikkelen bij mij. zelfde als met borduren dat gaat het beste met daglicht. Ik zit er hard over te denken om een goeie lamp te kopen, want nu de avonden weer wat sneller donkerder worden, merk ik wel weer dat ik moeite heb. Maar wel stoer een zwarte sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen