donderdag 11 augustus 2011

Ik geef je kracht .....

Dit prachtige boekje kreeg ik van
Liesbeth van Hobbywonder ...

6 opmerkingen:

 1. Ik hoop, dat je inderdaad kracht uit dit kleine boekje kunt halen. Je hebt het zo nodig in deze moeilijke tijd.
  Een hele dikke knuffel, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi boekje! Ik hoop dat het je kracht geeft! Weet dat wij aan je denken, misschien geeft dat ook nog wat kracht!

  Dikke knuffel,

  Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief gebaar van Liesbeth. Hopelijk kan je er wat voor jezelf uithalen.

  lieve groetjes - petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. IK ZIT WAT MINDER OP MIJN COMPUTER EN DUS OP BLOGLAND, MAAR IK KIJK ZEKER ALTIJD BIJ JOU!!!!! FIJN OM DINGEN TE KRIJGEN WAT WARMTEGEVOEL GEEFT. HOUD VOL, IK DENK AAN JE.... GROETJES PAULA

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn beste vriend, je bent een heel sterke vrouw ook! Het boek zal je helpen, maar de kracht om dit alles te overwinnen is in je.
  U zult ook snel te krijgen, ik weet het :)
  Heel veel liefs,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb net je blog bijgelezen, tjonge, dat gaat je niet in de koude kleren zitten, zeg! Wat ben je een dappere doorbijtster, respect. Ik weet dat je geen keuze hebt, maar toch. Wat vreselijk dat het nog vaker terug kan komen. Het is wel eens goed voor gezonde mensen te lezen wat het allemaal met je doet. Je gezondheid, je grootste goed, bedenk je dan weer. Als je ziek bent weet je dat maar al te goed. En je kunt relativeren, bijv. over je haar, echt respect Marjo!
  En nog over je haakwerk, wat een geweldig krukovertrekje, echt prachtig en ik vind de sjaal ook heel geslaagd. Wat voor materiaal heb je gebruikt dan? Dat kon ik even niet vinden.
  Nou, veel sterkte!!

  Lieve groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen