woensdag 17 augustus 2011

Voila...mijn 2e chemokuur zit er in ....

we waren al om 13u klaar...en het is meegevallen...toen het infuus aangaf dat het klaar was...begonnen de tranen te lopen...ik weet gewoon niet waarom maar ze kwamen ...en bleven komen...maar achteraf was alles weer oke ...ik denk van opluchting...en ik haat die port-a-cath waar ze het infuus in aansluiten (prikken) dus mss ook de kracht van het gedacht dat die naald er weer uit mocht ...nu weer afwachten wat de komende 3 weken gaan worden ...de pillen beginnen al te werken want ik loop alweer met een rood hoofd rond (cortisone) en die moet ik een avond van tevoren al beginnen te nemen...en morgen beginnen met 'epo' pillen weer pfffffff weet ik weer geen blijf met mijn energie...dus dat wordt HAKEN HAKEN en mss zelfs weer sanchts HAKEN :-)

14 opmerkingen:

 1. Toch wel leuk dat het beter meegevallen is dat je verwachtte. Je bent ervoor wel erg actief hé?
  Nog veel sterkte en ik hoop dat je er niet te ziek van zult zijn ....
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, 7 minuutjes geleden heb je dit berichtje geplaatst en ik ben de eerste die reageert. Weet eigenlijk helemaal niet wat ik moet zeggen, maar wil toch dat je weet dat ik aan je denk. Ik vind je een heel sterke en moedige vrouw!

  Voor de komende week wens ik je veel, heel veel sterkte. Dat worden weer vele meters haken, maar dat is natuurlijk maar bijzaak...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello Marjo,
  I wish you all the best and think to you,
  hugs Crissi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I am glad you got another one over (as the song goes... another one bites the dust!) and you are so much closer to the end :)
  Relax, rest, take the time you need to get recover :) I looooooooooved my present today! And Mom does too, she got her eye on the flowers and I bet she wants to make some too!
  Lots of love,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat het weer achter de rug is en 'meegevallen'. Heel veel sterkte de komende weken en ik hoop dat je toch plezier beleeft aan het haken.
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat het zo snel voorbij was. Ik dacht dat je juist heel vermoeid zou raken door de chemo maar door de pillen is dat dus niet? Er zullen dan vast en zeker weer prachtige gehaakte ontwerpen verschijnen op je blog.
  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook ik wens je weer veel sterkte na deze tweede kuur.
  Hopelijk blijven de vervelende bijwerkingen een beetje achterwege en kun je de komende dagen misschien wat het goede weer genieten, ik hoop het in ieder geval voor je meid!
  Kop op hè Marjo, want wat ben je STERK !

  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker idee Marjo dat er weer een kuur op zit. Af en toe eens goed huilen lucht ook op en je traanbuisjes zijn ook weer doorgespoeld.

  Ik hoop dat je genoeg garen op voorraad hebt want ik hoor het al dat wordt haken, haken en nog eens haken.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel sterkte Marjo, hopelijk vallen de komende weken wat betreft de bijwerkingen ook mee, net als de kuur vandaag. Ik denk aan je!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig, dat het je meegevallen is. Ik heb zo aan je gedacht. En die tranen, dat is natuurlijk van alle spanningen. Helemaal niet vreemd hoor.
  Heel veel sterkte en kracht de komende tijd, je zult het nodig hebben. Ik blijf aan je denken en geef je een hele dikke knuffel, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is gelukkig weer achter de rug,toch logisch dat het heel emotioneel voor je is en dat je moet huilen? Ik snotter ook als ik je berichtjes lees, voel me zo onmachtig om iets te betekenen voor je... Emoties horen bij het leven.
  Sterkte toegewenst voor de komende dagen!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 12. IK lees dit ook met een brok in mijn keel, misschien ook omdat ik het met mijn vriendin van dichtbij heb meegemaakt. ik weet hoeveel impact het heeft op je leven. Ik weet nog toen het bij haar net was ontdekt ik voor de eerste keer voor onderzoek moest. Dat had toen ook een extra lading. Van de week kwam ze dus hier voor het eerst zonder pruik..ook daar kwamen de tranen weer. Dus het is zo logish dat je dan huilt. dat hoort ook bij het verwerken. Heel veel sterkte gewenst ik vind je erg dapper

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Marjo, heftig om te lezen. Laat staan hoe heftig je je moet voelen. Wens je veel sterkte de komende tijd. Lieve groet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel veel sterkte met de effecten van de chemo, hou je haaks!!

  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen