dinsdag 27 september 2011

Bedankt voor jullie hartverwarmende reakties....

Het doet me zo goed al die lieve reakties te lezen...toen ik met mijn blog begon had ik nooit verwacht zoveel steun en liefde van medeblogsters te mogen ontvangen ...het voelt zo 'vertrouwd ' aan soms, alsof ik de meesten van jullie al jaren ken ....


Helaas slaat de 4e (en zwaarste chemo) genadeloos toe...ik was gisteren een uurtje thuis en toen begonnen de spierpijnen al....een slapeloze nacht ...ook vandaag erge spierpijnen..opgezwollen en vuurrood gezicht ...prikkelbaar...huilbuien ...gelukkig weet ik dat een deel ervan door de medicijnen komt die ik nog tot het weekend moet innemen...maar ondanks dat toch genoten van het zonnetje en van mijn haakwerkje (voortzetting van de deken van Jan Eaton)...

12 opmerkingen:

 1. Dat gevoel heb ik ook sinds ik aan het bloggen ben, je raakt vertrouwd met veel mensen, hoewel je elkaar niet echt kent natuurlijk. Nu weet ik wel dat het internet alleen het bovenste laagje is, Maar het is zo leuk om je creatieviteit en soms ook een lach en een traan te delen met je medebloggers kan heel helend werken.
  Hoe naar de berichten soms ook zijn, ik vind je zo dapper hoe je er mee om gaat. want deze vreselijke ziekte kan iedereen treffen. 1 op de 8 vrouwen hoorde ik op de radio.
  Dat is ontzettend veel.
  Lieve Marjo, ik wens je veel sterkte de 4e chemo. Ook hier zul je weer tegen moeten vechten. En je gaat het winnen.

  Heel veel liefs - Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marjo, wat ben jij een toppertje en een hele, hele sterke vrouw. Ik ben bij, ik heb je berichtjes gelezen, van de taartjes, de rekeningen, je projectjes en je chemo's enelke keer weer je lieve bedankjes! je bent stoer (ook "kaal") en leuk. Ga zo door, jij komt er wel. ik ben blij dat ik een laptop in mijn handen heb en weeer alles kan lezen. die studenten van mij gunnen mij geen tijd achter de laptop en met mijn drukke werk... afijn, heel veel sterkte en fijn om te lezen dat je nog zo geniet! lieve groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alweer een bericht dat veel later binnen komt...

  Grappig hè, hoe van die onbekende mensen die vaak niet eens een gezicht hebben (figuurlijk dan) zo belangrijk kunnen zijn en zoveel warmte kunnen geven. En onze koningin maar roepen dat we meer echte contacten moeten hebben ipv internet-contacten... Maar als je een tijdje van die internet-contacten hebt, is het ook leuk om mensen in het echt te ontmoeten. Ik hoop dan ook oprecht dat de blogdag van Elizabeth doorgaat en dat jij er ook bij bent, want reken maar dat ik ook best nieuwsgierig ben naar jouw persoon (onder anderen). Beste Marjo, heel veel sterkte, je slaat je er wel doorheen samen met je man, ook al gaat dat niet altijd even vloeiend. Maar je komt er echt wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Can be realy hard for you now, I'm so sorry. But I'm amazed in the same time how strong you are, how kind with your words, exeptional in writting. Keep your fighting spirit! I can just pray for you!
  Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemiddag Anjo, Soms wordt je geraakt en deelgenoot van een persoonlijk verhaal. Dat had ik bij jou-Marjo! heel veel sterkte met de bijwerkingen van je 4e kuur! Geniet nog van een mooie week zon-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja,een herkenbaar gevoel,hoor Marjo net alsof je mensen al heel lang kent,jou blog raakte mij gewoon en ik hoop dat je je hier ook weer doorheen gaat slaan.Geniet maar zoveel als kan van het mooie weer en alle liefde om je heen en hopelijk ontmoeten wij elkaar ooit op de bloggerdag,lijkt mij zo leuk,knuffel van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Marjo, Zet hem op. We proberen je met zijn allen ook weer hier door heen te slepen. Fijn dat je toch nog even van de zon hebt kunnen genieten.
  Heel veel sterkte.
  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een vervelende bijwerkingen. Gelukkig is dit de allerlaatste keer en hopelijk voel je je volgende week weer een stuk beter. Gelukkig doet het zonnetje ook flink zijn best. Heel veel sterkte!
  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook ik had het berichtje gemist. Maar bij ons doet internet raar, supertraag en telkens kan hij de bladzijde niet vinden...
  Wat een lief plaatje heb je bij dit berichtje geplaatst; Marjo zo voelt het ook wederzijds, alsof je elkaar al veel langer kent.
  Ik hoop dat je er snel doorheen bent, al die narigheid. Veel sterkte, liefs elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend dat je je weer zo akelig voelt.
  Ik heb veel respect voor de manier waarop je met je ziekte omgaat; hoe je ons deelgenoot maakt. en blijkbaar zijn er meer, want je aantal volgers is enorm gestegen. Wanneer was het berichtje ook al weer dat je teleurgesteld was omdat iemand zich had afgemeld als volger?:))))) toen zat je op ca. 50 volgens mij...:) en nu....!
  Liefs,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat valt niet mee dus..... Heel veel sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb het gevoel alsof we al jaren kennen! Moest dan ook even een traantje laten toen ik las dat het even niet mee zit! Gelukkig ga je niet bij de pakken neerzitten en laat je zien wie hier de baas is! Dat ben jij!

  Geniet vandaag nog maar extra van het zonnetje... De herfst staat om de hoek te kijken...

  BeantwoordenVerwijderen