maandag 5 september 2011

Misschien een nieuwe job voor mij?

Vanmorgen mijn 3e chemo er in gepompt gekregen...maar ik had sinds zaterdag pijn aan de pac(port-a-cath,poortkatheder) waar de chemo door moet,dus er vanmorgen melding van gemaakt en kreeg ik eerst een echo van de aders rond de pac...om te zien of er geen klonters zaten ivm trombose ...maar alle aders waren goed open ...dus zeggen ze ligt de pijn mss aan weersverandering ...dus mss een nieuwe job voor mij....'weersvrouw' worden....leuke bijverdienste.....

18 opmerkingen:

 1. Hmm... ik ben bang dat je dan weinig te doen hebt; het is immers continue rot-weer. Hihi, onzin natuurlijk.
  Ik hoop dat deze kuur niet zo slecht valt als waar ze voor gewaarschuwd hebben en dat je enigszins een beetje redelijk kan functioneren (beetje haken, beetje bloggen :p ). Liefst natuurlijk gewoon goed, maar laten we niet te veel vragen. Alles wat er beter is, is mooi meegenomen. Sterkte wederom!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn weer even wat van je te horen. Hoop maar dat alles goed blijft gaan! Dan kun je nog heel lang het weer voorspellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zal het wellicht altijd beter doen dan Piet Paulusma ;-) Ik heb wel aan je gedacht vandaag, hopelijk krijg je het niet al te zwaar de komende dagen, sterkte hoor Marjo!! Lieve groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met een beetje humor kom je een aardig eind, snap ik al... Maar toch sterkte de komende dagen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van mij mag je Helga van Leur zo vervangen, hoor!;-))
  Maar alle gekheid op een stokje. Ik hoop voor je, dat de 3e mee zal vallen en dat je je er goed doorheen zult slaan. Heel veel sterkte en kracht weer van deze kant en een hele dikke knuffel.
  Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij ga je het goed doen als weervrouw: op het moment dat ik dit lees is hier een geweldige donderslag. Je had het goed "gevoeld" dus!
  Sterkte de komende dagen. Ik leef met je mee.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Marjo Marjo toch..., jij maakt er weer een lekker geintje van. Humor kan wel veel relativeren, maar je bent er me één!
  Het is wel waar dat (oude) wonden reageren op het weer en de weersveranderingen.
  Ik hoop dat deze week er weer goed doorheen komt, sterkte in alles!

  Grtj, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In ieder geval heb je de humor bewaard, dat kan veel helpen. Ik hoop dat het van de week verder meevalt. Sterkt met het verloop.

  lieve groetjes - petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We'll be colleagues, every time we have a weather change my scars hurt ;) I'm so happy your third treatment is over, now you only have one left to go through! Yeahhhhhhhh!!! Almost done!
  Love,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I never used the Translator.. wow it's really bad (-;

  I wish you the Best & a lot of strength!
  Thank you for a the lovely comments (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Verdorie, komt die pijn er ook nog eens extra bij!
  Sterkte Marjo!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, fijn dat je door alle ellende je humor niet bent kwijt geraakt.
  Wat ben jij toch een doorzetter!
  Ik hoop dat de pijn door de catheter snel afneemt, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Check your email, my dear... hope you're feeling better now!
  Love,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat je zo moedig bent en blijf vooral positief denken! Heel veel sterkte de komende tijd! En dat toch nog kan blijven bloggen en haken!De breitas is wel te vinden zie volgende link http://lindevrouwsweb.blogspot.com/2011/07/breitas.html en op mijn blog staat weer een link naar ponnekeblom, want het was haar idee! groetjes Joke

  P.S. Op mijn blog kan je links zoeken in blog en als je daar breitas invult kom je er ook vanzelf

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ach meid, wat ben jij heerlijk positief ingesteld. Dat vindt ik zo super aan jou. Hou je goed en bedankt dat je weer mee doet aan mijn give away, Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hai Marjo, bedankt voor je leuke reactie. Heb inmiddels het volgersgadget toegevoegd aan m'n blog, dus daar kun je je eventueel aanmelden.

  Ik vind het heel erg voor je dat je dit nu voor de tweede keer mee moet maken en hoop dat de pijn snel weg zal trekken. Sterkte !!

  Groetjes, Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 17. haha. cynisme is een goede manier van overleven.... weersvrouw, helaas zitten jullie er vaak naast! hihi. fijne dag. groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen