woensdag 14 september 2011

Paar dagen 'in afzondering'....

Gisteravond kreeg ik een telefoontje van de oncologe dat mijn bloeduitslag niet goed was...de witte bloedcellen weer te laag ...nog lager als na de 1e en 2e chemo,maar dat was te verwachten zei ze ...dus hetzelfde verhaal..rusten...en bij verhoging/koorts direkt naar het ziekenhuis komen ...maar aangezien ze nu wel erg laag zijn adviseerde ze om de komende 5 'kritieke' infectiedagen geen bezoek te ontvangen of de deur uit te gaan...dus gaan we ons daar maar aan houden ...als ik daarmee kan voorkomen om  2 a 3 dagen aan een infuus te hangen in het ziekenhuis ...dus rust/slaap/droom/denk ik ...en daar ga ik de komende 5 dagen mee moeten vullen ....

22 opmerkingen:

 1. He, vervelend weer.... Sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks het slechte bericht merk ik toch weer die positieve instelling van je op; vind ik heel knap van je en het zal je helpen, net als de humor die je er in probeert te houden door dat varken. Via internet kun je heel vervelende virussen oplopen, maar gelukkig niet één waarvan je in het ziekenhuis komt, dus van je af schrijven lijkt mij ook geen probleem, zolang het je maar niet nog meer vermoeid. Heel veel sterkte met rusten en hopelijk kun je ook wat prettige gedachten door je hoofd laten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Marjo,
  Wat ben je dapper! Ik bewonder je om je doorzettingsvermogen en inderdaad je humor in deze moeilijke tijd. Ik wens je heel veel sterkte toe!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hé, weer effe door die zure appel heen, veel sterkte voor de komende dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer, maar als je daarmee inderdaad een infuus kunt voorkomen ...
  Echter, "bezoek" via de computer is gelukkig wel mogelijk (zoals ik nu bij jou) en misschien als jij je wat beter voelt, kun jij via de computer bij ons op "visite" !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Graag komen ik bij je op blog-bezoek. Wat een shit-nieuws. Ontzie jezelf goed en doe het echt rustig aan. Een hartelijke beterschapsgroet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Marjo,gelukkig je humor ben je nog niet kwijt,vind het varken fantastisch.Rust lekker uit,ik vind je een kanjer,sterkte van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig mag je wel via internet je "bezoek ontvangen. Ik hoop dat de berichtjes van alles bloggers je goed doen. Ik kan wel elke keer zeggen probeer positief te blijven, maar dat is moeilijk wanneer je niets kan en mag. Toch hoop ik dat je over een paar dagen weer kan lachen.
  En dat varkentje.. nee sorry hoef je nooit te zeggen. Maar hij is wel grappig.

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach, lieverd, wat weer een tegenslag. 5 lange dagen, hopelijk kun je inderdaad op deze manier het weer voor elkaar krijgen. Het liefst zou ik meer voor je willen doen, maar ik zou niet weten wat. Ik schenk je heel veel kracht, in deze zware tijd en denk heel veel aan je. Een hele dikke knuffel, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Marjo wat een tegenslag. Ik zou zeggen laat je lekker verwennen door manlief en rust maar heel goed uit. En wat de dames hierboven zeggen, je hoeft je niet alleen te voelen want wij zijn via de blog heel dicht bij je.

  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sterkte joh! Kom je de dagen een beetje door?
  gr. Meijra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Marjo,
  Heel veel sterkte de komende dagen. Vooral het denken zal je veel energie kosten, maar wat is het lastig om dat stop te zetten...
  We blijven je wel opzoeken om je gedachten even een andere kant op te sturen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sterkte Marjo. 't Belangrijkste is dat jij geneest dus doen wat je moet doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Als je het gevoel sterk genoeg voor, het is een goede tijd om te werken aan uw afghan ... zo niet, gewoon ontspannen, achterover liggen, slapen (luister naar de tracks van de muziek!) en al snel zul je weer goed zijn - omdat je zo'n sterke en positieve vrouw!
  Vergeet niet dat we denken aan jullie, mijn beste!
  liefde,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Och Marjo toch, wat ben je toch dapper! En dat moet ik toch zo glimlachen om de humor die spreekt uit het plaatsen van zo'n plaatje...
  Weet dat ik aan je denk!

  Liefs, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoop dat de 5 dagen snel om zijn
  gelukkig kan je via internet en de blogs veel rond kijken
  Denk aan je gr anita

  BeantwoordenVerwijderen
 17. knuff knuff knuff heel veel sterkte de komende dagen

  groetjes gea

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heftig zeg....heel veel sterkte, Marjo

  BeantwoordenVerwijderen