maandag 10 oktober 2011

Ik heb dons !!!!! Ik ben veranderd in een eendje....Ja hoor, Luc dacht het de afgelopen dagen al gezien te hebben ...ik heb allemaal donsjes op mijn hoofd ....ik leek op een eendje...het zijn allemaal kleine donshaartjes ....MAAR ....net allemaal afgeschoren , door Luc....want, als je donsjes krijgt en je chemo is afgelopen, moet je die afscheren om de groei van je eigen haar te bevorderen ...dus dat hebben we net gedaan .. en nu heb ik weer niks...MAAR dat gaat nu terug beginnen groeien...en na 4 maanden zou ik weer haar moeten hebben ....en wat wil graag ? (kiezen kan niet,maar dromen wel) ik wil echt blonT haar hebben of van dat zilvergrijze...die had ik al een klein beetje voor ik ziek werd ....mss krijg ik wel krullen deze keer ...kan allemaal zeggen ze ...je haar kan helemaal veranderen na chemo ...dus wie weet ? op Bloggerdag een hoofd vol krullen hihihihihi LOL

15 opmerkingen:

 1. Ach ja je maakt er maar het beste van he .....
  bij ons op tekenles zit iemand die ook net de chemo heeft afgerond haar haar groeit al weer een klein beetje aan ze heeft het gelijk geverfd van peper en zout naar iets donkerder het lijkt al weer heel wat zo ....

  Succes met alles ... groetssss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat zou mooi zijn een marjo met krullen. :-)
  Dat zou dan een bonus wezen na alle elllende van de afgelopen maanden.
  Sterkte trouwens met de bestralingen. zag heronder nog een berichtje staan. nog even doorzetten meis en dan ben je klaar.

  lieve groet - petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien wel mooie rode krullen, ken je jezelf niet meer terug hihi!
  Wel ja, maak er maar grappen over, zo'n serieuze aangelegenheid...
  Maar donshaartjes zijn dus het begin van het einde van de ellende. Zonde hè, dat je dan weg moet halen als er eindelijk weer wat terug komt. Maar ja, voor het goede doel, de blonde lokken (of de rode, zwarte, bruine...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt toch altijd anders dan je verwacht. Ik had ook graag krullen gehad, die heb ik niet gekregen maar wel goed dik haar en draag het lekker kort want dat is toch wel heel gemakkelijk. Dacht ook helemaal grijs te zijn maar dat was ook niet waar, heb nog steeds een donkere ondergrond met blonde plukken ( uiteraard door de kapster gedaan). Hopen voor je dat het snel gaat groeien....spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind ik niet zo erg, hoor, omdat zoiets via het blog door te geven, maar ik doe het even hier, want dan zie je het iets sneller !
  Ze is in het ziekenhuis in Leuven.
  Over die krullen gesproken, dat kan inderdaad. Bij mijn zus op school is een moeder die ook chemo etc. heeft gehad en die heeft nu een prachtige bos krullen terwijl ze dat vroeger niet had ! Ben heel benieuwd bij jou !! Groetjes, Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, goed teken dat het haar er weer is/was. Je krijgt vast een heel mooi koppie met haar, want dat verdien je gewoon na alles wat je hebt moeten doormaken.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijkt me ook wat, heb je net weer wat dons, moet je het er weer af scheren. Maar als het hierdoor, alleen maar mooier kan worden, huppekee dan maar weer eraf. Hopelijk krijg je er een hele mooie haardos voor terug! Dan loop je straks te pronken op de blogdag!;-)) Sterkte de komende dagen, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wens je een mooie blonde krullenbol toe, maar vooral gezondheid Marjo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach wat maakt het uit, blond, bruin of zwart zolang het maar geen hanekam wordt :-)

  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haha een klots...daar bedoel ik een muts mee ;)

  enne jaah, zilvergrijs haar dat is mooi..zit er èèntje naast me op de bank met een hele bos.

  lfs Anna.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een hoop volle krullerige donze post, klink goed, fijne avond Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 12. dat wordt superzacht ! je zal wel zien ( dat was bij mijn mama ook namelijk ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh, dat is nog een spannende factor... Welk haar krijg je er voor terug...

  Ik ben benieuwd hoor, we shall see op de bloggerdag...

  Maar misschien wil je al eerder een tipje van de sluier/hoofddoek/petje/mutsje oplichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hihi dat is dan wel spannend wat t gaat worden..hoop dat t een beetje snel zal gaan

  BeantwoordenVerwijderen