vrijdag 14 oktober 2011

Moe na half dagje shoppen ....


Het was toch wel wat teveel allemaal...eerst 40 min treinen...dan met de bus naar het centrum...en het lopen wordt dan moeilijk, dan ondervind ik toch nog altijd hinder van de nasleep van de chemo nl de spier en gewrichtspijnen....veel heb ik dus niet geshopt....heb een leuk grijs vestje gekocht bij H&M...en garen bij de Zeeman...kleuren die ik er nog niet had gezien nl denim en aubergine, en die kon ik echt niet laten liggen ...:-)toen de bus maar weer terug genomen naar station want het werd te zwaar, en daar een koffie gedronken...en de rosé drink ik straks met wederhelft, op het terras in de zon ...nu ga ik ff wat rusten....

18 opmerkingen:

 1. Take me shopping with you... it's no fun to be here at work! (shhhhhh don't tell anyone!) ;)
  Love,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wat heerlijk dat je er even uitgeweest bent! Fijn dat je geslaagd bent!

  En volgende week kun je vast weer iets langer aan de shop...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar je hebt het TOCH maar even gedaan. Met korte eindjes, langzaam aan...petje af hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk heb je wel kunnen genieten van je halve dagje shoppen? rust ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mmmmmmmmmmm dat is ook zwaar marjo!!! je vraagt wel veel van je lichaam. goed van je dat je thuis de rose hebt genomen anders was je helemaal niet meer thuis gekomen.hihi en fijn dat je wol hebt gescoord. kan je weer lekker haken. fijn weekend. lieve groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet lekker van je roseetje en wees trots op jezelf want je bent er toch mooi even uitgeweest,proost!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt het toch maar gedaan, en volgende keer lukt het je om ietsjes langer te shoppen, het is zoals sporten zeker je moet het langzaam aan opbouwen. Geniet nog van het zonnetje ook al is het aan de frisse kant en van een gezellig weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toch even eruit geweest, maar je moet natuurlijk ook eerst weer energie opbouwen. Als je thuis zit, voel je je al snel een hele piet. Maar goed je hebt het gedaan. Geniet van je rosé en van het weekend, lekker met een zonnetje. Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat moet ik aan de woorden van mijn voorgangsters toevoegen? Tof dat je zover bent gekomen, heel goed van je dat je op tijd naar je lichaam hebt geluisterd en gaaf dat je toch nog wat hebt weten te scoren. Die laarzen ed komen volgende keer wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ondanks dat het vermoeiend was is het toch fijn dat je nog wat hebt gevonden.

  Fijne avond en rust lekker uit.
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat je het toch geprobeerd hebt en dat je ook nog een leuk vest hebt gevonden. Heerlijk om daarna nog lekker met je man op het terras te kunnen zitten. Ik vind je een kanjer!

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je bent echt een taaie meid hoor! Leuk dat je iets kunnen kopen hebt. Wat afwisseling is toch wel plezant hé. Als je ziek bent en je kunt niet altijd even goed geniet je des te meer als je eens weg kunt hé. Groetjes en nog een fijn weekend!
  Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 13. volgende keer dat je naar Hasselt komt geef je maar een gil op mijn blog :o) kan je bij ons thuis effe in de zetel komen uitpuffen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I assume, that the shopping day was very nice anyway :), have a nice weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ontzettend heftig dat je lichaam toch steeds weer zo bij moet komen van zo'n kuur. Natuurlijk heel begrijpelijk, mar voor jou daarom niet minder vervelend lijkt me. Ik hoop dat je de komende tijd de rust kunt pakken om weer helemaal bij te komen. Daar wens ik je veel sterkte mee.

  Groet,
  Regina

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wel goed dat je het hebt gedaan.... Hopelijk kon je er nog wel een beetje van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hoi Marjo,

  Altijd wel frustrerend he, vind je niet, dat je in hoofd denkt zoveel te kunnen maar dat je lichaam er duidelijk anders over denkt (tenminste dat vind ik meestal)..het is ook gewoon zwaar en best moeilijk om goed naar je lichaam te luisteren (op tijd, bedoel ik dan..ik ga er vaak altijd net iets overheen), maarrr desalniettemin kan je supertrots op jezelf zijn hoor, je hebt het wel gedaan! :)...en toch nog een paar aankopen gedaan en die koffie gedronken, ook al was het misschien op een andere bestemming dan je in je hoofd had..

  En? Was het lekker je roseetje met wederhelft :)

  Lieve Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het al stoer dat je gewoon lekker gaat shoppen en niet zielig op de bank blijft hangen.
  Shoppen vind ik zelf een vermoeiende bezigheid, laat staan als je net die nare periode achter de rug hebt van je zo ziek voelen. Hopelijk gaat het de volgende keer een stuk beter. Je mag gerust trots op jezelf zijn.

  BeantwoordenVerwijderen