dinsdag 4 oktober 2011

Update verloop van laatste chemo...


We zitten in dag 9...en het gaat redelijk..ben vandaag al de hele dag uit bed kunnen blijven...maar heb wel enorme spier/gewrichtspijnen..het beste lukt het om te blijven wandelen en rechtstaan...zitten en overeind komen is pijnlijk, iets optillen of van de grond rapen lukt niet ...dus ik probeer wat in beweging te blijven ...haken lukt prima :-) we hebben nl een bartafel met 2 hoge krukken in de keuken en daar kan ik perfekt recht aan staan en haken ....gistermorgen voelde ik me ook prima ...maar na het middageten zakte ik als een pudding in elkaar ..en ben mijn bed ingedoken ...en geslapen ....Donderdag bloedkontrole en dan kom ik weer in de 'kritieke' periode van dag 10 t/m 15 voor infectiegevaar ...en dan kan het alleen nog maar bergopwaarts gaan .......

20 opmerkingen:

 1. ppppffff klinkt heel heftig allemaal ... heel veel sterkte voor de laatste loodjes ........

  Groetssss Gerd@

  ps je kussen is prachtig geworden wat eenleuke square is dat ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liebe Marjo,
  ganz viel Kraft und alles Gute wünsche ich dir
  Crissi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je heel veel sterkte met de laatste moeilijke periode en dan gaan we er vanuit dat alles voorbij is en dat je dan flink mag gaan genieten van alles.

  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Marjo, "redelijk" is niet goed maar ook niet slecht, het had dus erger gekund. Nu gaan we met ons allen heel hard duimen dat die laatste 5 dagen geen rare dingen gebeuren en dan kun je hopelijk heel goed aansterken voor de volgende stap. Je hebt nu al zo veel moed laten zien, die heb je vast ook nog tot de kerst en dan ligt alles achter je. Sterkte, ik denk aan je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel gezonde sterkte toegewenst met de zware dagen die komen gaan-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je deze periode niet kan overslaan en verder gaan vanaf dag 15.

  Sterkte alvast tot die tijd en daarna alleen maar genieten~!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bah, en ik maar denken dat het na deze chemo klaar was. Maar dus nog niet. En dan 7 weken, elke dag aan de bestraling. Ik wens je nog zoveeeeel sterkte en kracht toe!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel sterkte en kracht de komende 5 zware dagen. Hopelijk volgt daarna een hele lange periode, waarin je weer van alles kunt genieten en het alleen maar bergopwaarts gaat.
  Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Houd moed,lieverd,je kan het en je hebt al zoveel kracht getoond,ik vind je een kanjer!! En staand haken vind ik ook een top-prestatie dat doe ik je niet na,hoor! Liefs Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. My dear Marjo, the worse part is over. Believe me, I've been there :) Now all you have to do is get well so you can do all the things you love to do! We need you well :)
  Lots of love,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die laaste heb je ook binnen...het kan alleen maar bergopwaarts gaan met jou..sterke vrouw dat je bent!! Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Watmoet het straks voor jou een opluchting zijn als je door die laatste dagen heen bent. Ik hoop echt dat ze dit keer meevallen. en dan is elke stap weer een stap vooruit. Ik heb zoveel bewondering voor je. We hebben hier een vrouw gezien die meer kracht in zich heeft dan ze zelf heeft gedacht. Ik zal aan je denken Marjo.
  Heel veel sterkte de komende dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Great, hope you are getting better and better...hugshugs.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dear Marjo! I can just repeat the words told before me. Wish you strenght, take care, and try to count down the 5 days...
  Groetjes, Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ooh, ik hoop zo dat je de Nederlandse 'bergen' krijgt... Of liever nog, helemaal geen bergen... Maar als er dan toch bergen komen, dan hele lage... Van die heuvels... Glooiend landschapje, af en toe wat harder trappen met de fiets. Zo'n idee...

  Dikke knuffel!

  Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Marjo, heel veel sterkte de komende dagen en vooral morgen. Ik hoop dat je weer goede berichten krijgt. Zet hem op.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel veel sterkte Marjo!
  Je stuurde mij een berichtje, dat je ook een give a-way had, nou zie ik hem wel maar ik kan het niet bekijken.
  En ik kom hier nog zeker terug, om te kijken wat je maakt, maar dan vooral even voor jou om te kijken hoe het met je gaat.

  BeantwoordenVerwijderen