zaterdag 19 november 2011

Moe ...moe ...moe

dat was ik gisteren ...zat niet goed in mijn vel..thuisgekomen van het ziekenhuis mijn bed ingedoken...uren naar het plafond liggen staren ...opstandig..boos..verdrietig...en heel erg veel gehuild ...er kwam zoveel uit...ook heel veel uit mijn verleden ...mijn dochter en haar vriend kwamen gisteravond speciaal met de trein uit Gent (1,5 uur treinen)om mee te gaan naar de lang geplande wijnavond met hen en met vrienden van ons....ik kon het niet opbrengen ...zo moe..en ben in bed blijven liggen ....


Vandaag gaat het beter ...wel nog erg moe ...maar de negatieve gedachten zijn wat naar de achtergrond verdreven ...en wat sfeerfotoos gemaakt vanuit onze voordeur .....prachtige zonnige dag met later op de middag prachtige laaghangende mist ....

25 opmerkingen:

 1. Oh wat jammer dat je een dip dag hebt gehad maar ergens wel logisch natuurlijk je krijgt nogal wat voor je kiezen ...... ik ben wel een beetje jaloers op je prachtige uitzicht vanuit jouw voordeur .... prachtige plaatjes ...

  Sterkte groetssss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He bah, wat naar voor je. Ik kan me goed voorstellen dat je soms van die dagen hebt... Gelukkig voel je je vandaag vrolijker.
  Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't is de tijd van het vallen van de bladeren hé ... niet abnormaal dat je je zo voelt hoor! Als het je teveel wordt moet je misschien eens met je huisarts praten, ik heb vroeger veel baat gehad bij Sint-Janskruid bijvoorbeeld ...
  Geniet toch maar een beetje van het uitzicht uit je voordeur :o) wat heerlijk mysterieus ... zou zo uit een film kunnen komen :oD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey, Marjo, kom op...je mag af en toe best verdrietig en opstandig zijn dat is alleen maar goed.
  Je kunt toch niet altijd maar positief zijn?
  Ik hoop voor je dat de knop weer om is en je weer een beetje kunt genieten!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marjo, het is logisch dat die emmer een keertje overloopt.En als ie dan overgelopen is, is er meteen weer ruimte in de emmer. En die wijnavond, die komt nog wel een keer als je er wel van kunt genieten. Ik weet zeker dat je dochter 100x liever 1,5 uur met de trein reist, dan dat jij ergens moet zijn waar je je absoluut niet prettig voelt.
  Gelukkig dat het vandaag weer wat beter gaat. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I think it´s ok to be sad and angry...and I am sure that better days will come...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig zijn de negatieve gedachten weer naar de achtergrond verbannen en voel je je vandaag wat beter. Dat vele huilen lucht ook wel eens op. Hopelijk gaat het morgen weer een beetje beter met je. Wat heb je trouwens mooie foto's gemaakt, wat is natuur toch mooi, hè.
  Heel veel sterkte de komende dagen en een hele dikke knuffel, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Marjo, gewoon er aan toegeven. Soms lucht het enorm op om eens goed uit te huilen. Laat alles er maar uitkomen. Een mens kan veel hebben maar soms wordt het gewoon allemaal wat te veel en dat moet er toch eens uitkomen.

  Sterkte,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. huilen mag, en lucht ook lekker op, maar probeer er niet teveel in te blijven. elke dag een beetje beter Marjo en elke dag ben je weer een stapje dichterbij de streep. probeer sterk te blijven en te genieten van de kleine dingen om je heen.

  lieve groet
  petra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Marjo, mijn moeder zei altijd: uithuilen en opnieuw beginnen (is volgens mij ook een liedje), soms is het even nodig om ballast kwijt te raken. Elke dag weer een stukje vooruit. En straks komt er vast een moment dat je weer energie hebt om leuke dingen te doen.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geef maar gewoon toe aan de gevoelens die boven komen. Het is toch heel goed te begrijpen dat je zo moe bent... je hele lichaam is aan het vechten.. Zelf ervaar ik huilen altijd als ontladen, waardoor er weer ruimte kan komen voor iets anders. Je sluit er zelf eigenlijk mee af in je berichtje, want je slaat een blik naar buiten, de natuur is zo mooi...
  Veel liefs, groetjes Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Is ook niet zo raar met alles wat je moet meemaken. Ik lees altijd vol bewondering hoe je je er elke keer weer doorheen slaat. De goede tijden gaan zeker weer komen. En dat gezellige wijnavondje komt vast en zeker ook nog wel een keer.
  En wat een prachtig uitzicht hebben jullie. Ben erg jaloers (woon zelf midden in een woonwijk dus bijna alleen maar bakstenen om me heen ;-) )
  Liefs, Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn beste vriend, radiotherapie liet me meer vermoeid dan chemo. Ik weet dat het dom klinkt (10 minuten per dag meer vermoeid zijn dan ons om al die chemicaliën in onze aderen?) Maar het is waar. U moet alles wat je kunt rusten. U bent moe van de behandelingen, je bent moe van deze lange route've geweest reizen, lijkt het alsof het nooit zal eindigen. Maar het zal, geloof me, het zal. U bent dicht bij het einde.
  Dus, mijn lieve vriend, als je moet huilen, maar wees gerust dat het einde nabij is en word je ook snel genoeg. Ik ben er geweest ... Ik ben er. En ik ben hier als je me nodig hebt.
  Stay strong!
  Heel veel liefs,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kan me helemaal voorstellen door alles wat je meemaakt, de strijd die je moet leveren dat ook de emoties soms in een achtbaan geraken (naar beneden, boos en verdrietig - naar boven, blij en gelukkig).

  Het hoort er bij meis. Het is ook allemaal niet niks .....

  Veel kracht en sterkte !!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat super vervelend dat je een dip had, maar dat heeft iedereen natuurlijk wel. Vooral als je zo veel mbee gemaakt hebt.

  Je foto's zijn schitterend

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gooi het er maar uit, dat is goed voor je! Je hebt nogal niet wat voor je kiezen gekregen dus het is ook niet zo verwonderlijk. En dipjes of dippen horen er helaas ook bij. Maar probeer voor ogen te houden dat je er ook weer uitkomt.
  Je bent een sterke vrouw, je komt er wel weer bovenop, echt! Mooie halswarmer hoor en je donsje is echt schattig, als ik dat zo mag zeggen ;) Heel veel sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat fijn dat je de berg weer opgeklommen bent, na het dal van eerder. Je bent zo'n sterke vrouw Marjo! Soms moet je gewoon even alles eruit huilen. Ook jij! Dan kun je daarna er weer tegenaan!

  Dikke knuffel!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Marjo
  Wat een mooie foto,s
  Laat de moed niet zakken,hoe moeilijk dat soms ook is en huilen boos zijn het hoord er allemaal bij groetjes een stille volger

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Vermoeidheid is ook zo alles overheersend. Niet kunnen wat je graag wilt doen, voelen alsof het nooit beter zal worden.... Geen wonder dat het een keer teveel wordt. Je hebt het ook zo voor je kiezen gekregen. Goed dat je een keer een flinke huilbui kreeg, dan kan het er allemaal eens uit. Hopelijk voel je je hierdoor ook wat beter. Bewonderenswaardig dat je ondanks alles ook nog steeds de (kleine) mooie dingen ziet, zoals die schitterende foto's laten zien...
  Heel veel sterkte met de volgende helft van de bestralingen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Alles Gute und eine angenehme Woche wünsche ich dir liebe Marjo,
  Crissi

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nou en.... jammer dat je niet naar je wijnavond kon,maar zo goed dat je naar je lichaam luistert en daaraan toe geeft. en nou en... heerlijk dat je gehuild hebt, gooi het er uit, je doet het zo erg goed, nu dus even niet en dat is ook oke!!! dus daarom nou en.... heel veel sterkte. lieve groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Thank you very much (:
  I hope you are doing fine and you look beautiful!

  Have a great Week!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ups en downs horen er allemaal bij lieve Marjo. En soms mag je best een bij de pakken neer zitten. Tis ook niet niks, al die vreselijke medische dingen. Dan kun je niet maar blijven doen alsof alles maar oké is de hele tijd. Dus (zoals 'ons mam' altijd zegt): jank even lekker uit. Dat lucht best eens op. En daarna: koppen thee, feel good boeken en lekker in bed blijven!
  Knuf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ik kan me t goed voorstellen hoor dat je af en toe de moed laat zakken.maar gelukkig voel je je weer wat beter.

  BeantwoordenVerwijderen