dinsdag 29 november 2011

Nog 8 dagen te gaan .....(update)


Vanaf morgen nog 8 bestralingen ...de 'gewone' 25 bestralingen  zitten erop vanaf vandaag ...vanaf morgen de 1e van de laatste 8 bestralingen ...de laatste 8 zijn anders...alleen gericht op de plaats waar de tumor heeft gezeten ..bestraald door een soort van koker ....
Ik had de keuze tussen deze 8 bestralingen of alles in 1 bestraling ...alles in 1 bestraling wil in het kort zeggen : opname in het ziekenhuis...onder narcose worden er naalden in de plaats gestoken waar de tumor heeft gezeten en per uur wordt er 10 minuten intensief bestraald..stil liggen...en dat alles samen wilde ik niet ....dus gekozen voor de 8x...er zit geen verschil van sterkte of ik nu die 8x verspreid doe of alles in 1x ......(ik had wel van 2 vrouwen vernomen die voor de 1x hadden gekozen, dat ze het niet meer zouden overdoen omdat er nadien veel pijn was) .....maar ik had sowieso daarvoor al de keuze gemaakt dat ik voor de 8x zou gaan ......
Voor de rest voel ik me oke, alleen de vermoeidheid speelt soms parten maar hoort er bij...en zal nog een hele tijd blijven duren ....maar ik doe alles gewoon lekker op mijn gemak ...

25 opmerkingen:

 1. Het einde is in zicht! Je bent een moedig mens om dit alles op zo'n (meestal) positieve manier te ondergaan, die laatste 8 kun je ook nog aan. Sterkte met het laatste stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Marjo, wat fijn dat het eind in zicht is. Je hebt volgens mij wel goed gekozen. Acht bestralingen op één dag lijkt me ook wel teveel van het goede. Goed te horen dat je je op zich goed voelt. Sterkte met de laatste loodjes. Voor de feestdagen heb je alles achter de rug!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nog maar 8 te gaan. ik denk ook dat het een goede keuze is die je hebt gemaakt, wat moet dit fijn voor je zijn met de gedachte dat je straks klaar bent en echt met je herstel kan beginnen. wat is nu 8 dagen. voor je het weet ben je er. sterkte marjo.. groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marjo, ik zat me vandaag net af te vragen hoe het met je is. Hier dus het antwoord. Nou het aftellen is begonnen, wat lijkt me dat een opluchting als het echt klaar is zometeen.
  Sterkte nog even.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marjo,
  I am sending you love and healthy positive thoughts for your remaining treatments. Stay strong.
  Meredith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. succes meid!!! het einde is in zicht en we tellen graag mee af met je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog een hele zware strijd, maar het eind is in zicht! Heel veel sterkte en kracht, om deze laatste 8 te doorstaan. Een dikke knuffel, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Liebe Marjo,
  ich wünsche dir weiterhin viel Kraft, sei tapfer und kämpfe weiter,
  alles Gute Crissi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel sterkte en kracht, groetjes Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt mij een goeie keuze ..... klinkt vrij heftig alles in 1x .... veel sterkte voor de laatste 8x ... fijne avond ... gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sterkte ermee hoor, ik tel samen met je af!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 8 hele dikke knuffels voor de 8x die je nog moet ondergaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goh,meissie wat lekker dat het einde in zicht is en heel wijs van jou om het in 8 keer te doen.Ik tel met je mee af,hoor,dikke knuf,Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb grote bewondering voor je!
  Ik wens je heel veel sterkte en hoop natuurlijk dat alles gauw goedkomt.
  En je hond is echt een schat, zo te zien.
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. It's like the Advent calendar... you're counting down the days till you're free! We're with you, my dear, but make sure you rest a lot!
  Love,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Onwijs veel sterkte meis.
  De laatste loodjes .... nog 8 x en dan heb je ze er op zitten!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Paljon SISU! (in finnish), you are strong :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nog 8 dagen..., je zult ze vast wel aftellen.
  En wij met jou! Wat heb je je er toch steeds moedig doorheen geslagen en je ongelooflijk positieve instelling bewonder ik.
  Sterkte de komende dagen en laat Whisper je maar een dikke knuffel geven!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Waw Marjo-dat gaat snel-en nog steeds heftig om te lezen-en wat ontzettend knap dat je zo positief blijft doorgaan. Heel veel sterkte en geluk toegewenst met de 8 keer die nog komen. Lieve groet met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. je hebt helemaal gelijk en je kan nu aftellen, wij praten gemakkelijk (schrijven) en jij moet het doen, maar je doet het fantastisch en als je de berichten terug kijkt, doe je nog veel hoor op haakgebied. TOP! fijne rustige dag. groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel erg veel sterkte nog gewenst, hou je taai! Ik vind het zo knap hoe je ermee omgaat! Misschien zul je zelf denken: "Ik kan niet veel anders", maar je houding is absoluut niet vanzelfsprekend, ik had het me ook kunnen voorstellen als je de handdoek in de ring zou willen gooien. Ik vind het echt heel knap hoe je het doet. Intussen wordt er aan je gedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ooh, wat fijn, het einde is in zicht!

  Zullen we met z'n allen elke dag een streepje zetten? Gaan we samen aftellen.

  Ik heb zo'n bewondering voor hoe je je door dit alles heen slaat! Echt, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoop dat het vandaag wat meegevallen is en dat je in de bus nog wat hebt kunnen haken. Ik denk veel aan jou hoor!
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lieve Marjo, heel veel sterkte!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen