zaterdag 12 november 2011

Steeds maar negatieve berichten ....

is niet bevorderlijk voor een blog .....dus ik bespaar jullie nu weer een negatief bericht...ga het ook niet posten ...ga ook denk ik maar wat minder 'bloggen' ....blijkbaar zijn er toch mensen die zich 'storen' aan mijn blog ....op 1 dag 3 medeblogsters die zich afgemeld hebben ....en helaas kan ik niet zien wie dat zijn ...(althans ik weet niet hoe je dat kunt zien, en misschien voor mij ook beter dat ik het niet weet)

38 opmerkingen:

 1. Nou, dat is ook niet leuk voor je! Trek je er alsjeblieft niets van aan hoor. Het is jouw blog en jij mag er op zetten wat jij wilt! Ga lekker door met bloggen en vertellen hoe het met je gaat, want je hebt een hartstikke leuk blog. Zo!

  Groetjes,
  Andina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liebe Marjo, ich wünsche dir ein schönes Wochenende
  Crissi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je moet je niks aantrekken van de mensen die zich afmelden.
  Je moet in de eerste plaats bloggen voor jezelf.
  en er zijn echt mensen genoeg die wel graag komen lezen, zoals ik bijvoorbeeld.... En er gaan er op langere termijn alleen maar bij komen, je zal wel zien !
  Je mag ook slecht nieuws hier vertellen ( maar het moet niet natuurlijk )...
  Echt : bloggen moet je niet voor de anderen doen, maar voor jezelf en als het je helpt om hier af en toe iets kwijt te raken, : doen !
  Blijf aub bloggen wanneer jij daar goesting in hebt en ik kom zeker lezen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Marjo, dat is zeker niet leuk voor je, maar jij bent zelf degene die bepaald wat er op je blog komt en als iemand dat niet wilt lezen, so be it. Zij maken zelf de keuze om niet meer te volgen om wat voor reden dan ook, maar bedenk je wel dat er ook heel veel volgers zijn die juist wel willen weten hoe het met je gaat, die met je meeleven in voor- en tegenspoed (zelfs al zijn we niet met je getrouwd) Wel jammer voor de vertrokken volgers dat ze ook heel wat creatiefs missen, want dat staat er ook veel op je blog.
  Zoals je zelf al ergens aan gaf: je blog is ook een soort van uitlaatklep voor je; het lucht op als je van je af kunt schrijven en het geeft moed om alle lieve reacties te lezen.
  Dus ik vraag gewoon aan je: lieve Marjo, vertel alsjeblieft hoe het met je gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lieve Marjo,

  Ik heb een tijdje weinig andere blogs gelezen vanwege drukte hier, maar ik lees nu je blogs van de afgelopen dagen en zie dat je het niet gemakkelijk hebt. Je moet echt blijven bloggen hoor, ook de minder leuke dingen zijn juist belangrijk om van je af te schrijven. Bovendien, kan iedereen toch zelf kiezen of íe het wil lezen of niet?
  Ik wil je in elk geval heel veel sterkte wensen en vooral ook doorzettingsvermogen!
  Zet em op en ga ervoor!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee,hoor,vooral doorgaan ben je helemaal gek,het is jou blog en jij mag daarop schrijven wat jij wilt,je echte volgers leven met je mee en jij moet van je af kunnen schrijven dus gewoon doen!!!Trouwens leuk om te lezen dat je ook fan van Marco bent en zijn volgende concertreeks ben jij er ook gewoon weer bij,lieve groet en fijn weekend,Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Marjo, ik ben het helemaal met de andere eens. Trek je toch niets aan van die paar mensen die je opeens niet meer willen volgen.
  Ik en met mij vele andere willen WEL weten hoe het met je gaat. En het is jouw blog, jij post wat jij wil. DUS, de volgende post gaat over hoe jij je voelt. Afgesproken?

  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee ik zou het je zeker niet aantrekken. Maakt het eigenlijk veel uit hoeveel volgers je hebt? Ik heb maar 41 volgers. Zelf volg ik er geloof ik 200. Mij maakt het niet uit. Ik volg mensen om 's avonds leuke dingen voorbij te zien komen, wat er zoal gemaakt kan worden.
  Jou volg ik ook omdat ik begaan ben met je. Het leven is zo hard en sommige moeten zo'n strijd voeren, en het kan van de ene op de andere dag jezelf betreffen. We zijn allemal mensen van de dag. Trek het je maar niet teveel aan. De mensen die je wel blijven volgen, zijn echt in je geintresseerd.
  liefs Meijra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Marjo,
  Heel vervelend als mensen zich afmelden als volger,maar je moet dat niet op jouw berichten betrekken. De mensen die je volgen weten waarom je dit blog hebt en veruit de meeste volgers willen je steunen en horen hoe het met je gaat, zéker als je negatieve berichten hebt te melden. Blijf alsjeblieft de dingen van je afschrijven, zodat we met je mee kunnen leven!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Marjo, ik ben het helemaal eens met de voorgaande schrijvers!
  Weet je wat het denk ik meer is? Jij hebt een give-away kortgeleden gedaan op jouw blog en daarmee veel nieuwe lezers getrokken. Toch? En daar zitten mensen bij waarbij het alleen om de give-away te doen was en die trekken zich nu dus terug als lezer. Ik merk tenminste dat het op mijn blog zo is. Ik heb er na die tijd ook een paar verloren.
  Maar blijf lekker schrijven joh! Is goed voor je, nu je in zo'n rotperiode zit.
  Het beste gewenst,
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Marjo, je moet je er niks van aantrekken. Blijf lekker op jouw manier je blogberichten vullen, met creatieve dingen of omdat je iets wil delen over je gezondheid. Ik wil graag op de hoogte blijven hoe het met je is! Fijn weekend. Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. LIeve Marjo,

  Laat je niet onzeker maken door mensen die je blog niet meer willen volgen, je weer ook niet de reden. het kan zijn dat mensen niet geconfronteerd willen worden met negatieve berichten als ze zelf niet lekker in hun vel zitten. Maar vergeet vooral niet dat er wel heel veel mensen willen weten, bezorgd om je zijn en heel graag jou het allerbeste wensen.
  Volgers hebben is leuk , maar ook niet alle volgers zullen je berichten lezen.
  Het zijn maar cijfertjes ;-) De mensen die jou echt een warm hart toedragen blijven je wel volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Och, meis, trek het je niet aan!! Het is jouw blog, dus zet jij erop wat je wilt. Je kunt het nooit voor iedereen goed doen, maar dat moet je ook niet willen. Doe vooral wat je zelf wilt en waar je je goed bij voelt, dat is wat telt. En helemaal als het je helpt dingen van je af te zetten. En wat Petra zegt: het zijn maar cijfertjes. Blijf vooral jezelf! Sterkte en fijn weekend! Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ach meid .... trek je dat toch niet aan!
  Je leven is je leven met goede en slechte zaken erin ... mensen lief, als alles zonneschijn zou zijn 't zou een wonder zijn hé!
  veel sterkte en geef het niet op ... en anders ... open een zaag- en klaagblogje ;o) dan komen wij daar wel lezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Net wat Peetje hierboven al zegt, je weet niet altijd de reden waarom ze wegblijven. Als ze zelf ziek zijn, of in de familie ofzo.

  Of je nou een wat minder vrolijk stukje plaatst of wel vrolijk...dat maakt ons (mijzelf incluis) niks uit. Reageren doe ik niet altijd maar lezen wel en blijf ook lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gewoon blijven schrijven hoor ..... voor je trouwe volgers die wel gewoon blijven lezen.

  Groetssss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gewoon lekker blijven schrijven. Ik merk ook dat mensen komen en gaan. Maar fijn blijven doen wat jij leuk vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het is hier al door alle mede blogsters gezegd meid. Blijven bloggen, of dit nou positieve of negatieve blogjes zijn.
  Alles lekker van je afschrijven. Het is niet niets dat je allemaal te verstouwen hebt.

  En die paar die zich om welke reden dan ook weer afmelden .... lekker laten gaan meis. Het zegt meer over diegene die vertrekken dan over jou!

  Je niet terugtrekken hoor Marjo .... koppie hoog hoor!!!!

  Liefs Moos

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Marjo, we zijn het helemaal met de anderen eens... hopen dat dit voor jou een plek mag zijn om je te uiten... het leven gaat nou eenmaal niet over rozen! Er zijn hier ook mensen genoeg die met je meeleven!!! Kom op met zijn allen! We steunen je! liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 20. I'm your follower because I like to see,to read you. Let's stay in contact forward, keep going on!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat kan ik hier nog aan toevoegen, je moet maar denken dat de leukste, gezelligste en liefste volgers echt wel blijven hangen hoor. Blijf gewoon jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heb alle berichten voor mij niet gelezen, dus als ik hier in herhaling val, sorry !!
  Maar één ding, meissie, het is jouw! blog en jouw! verhaal en jij! publiceert wat je kwijt wil en als mensen daar niet tegen kunnen, dan zij dat zo, maar je laat je er niet van weerhouden je eigen weg te volgen op je eigen!! blog. (ik kan hier helaas niet onderstrepen, maar als het kon, was het hele voorgaande onderstreept en vetgedrukt !!!)

  Heel jammer om te moeten lezen dat er kennelijk iets niet goed gaat !!

  Als ik kon, zou ik even bij je langsgaan en je, ter ondersteuning van alles, evenkes aan mijn (helaas niet zo grote) boezem drukken !! En jouw partner ook als hij dat zou willen, want voor hem is dit allemaal ook niet leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ach meid, trek je van die paar maar niets van aan, het is op de eerste plaats jouw blog, en als jij er baat bij vindt om dingen van je af te kunnen schrijven moet je dat vooral doen. En het is natuurlijk niet steeds rozengeur en manenschijn dat je kunt vertellen, maar het is juist in die moeilijke periode dat het goed is je eigen ding te kunnen doen. Weet dat hier één van je "die hard" volgers zit ;)
  Veel sterkte en liefs voor jou en Luc, groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lieve Marjo, ik kijk in ieder geval altijd uit of je iets nieuws geschreven hebt. Wil weten hoe het met je gaat, goed of slecht. Blijf toch maar bloggen hoor. Ik heb het ook aan de hand gehad dat iemand schreef op mijn blog dat ze negatieve mensen vermeed. Raar zo is het leven nu eenmaal, de ene keer gaat het wel en de andere keer heb je slecht nieuws. Niets mis mee toch? Ik zou het missen moest je ons niet meer op de hoogte houden. Lieve groet en een dikke dikke knuffel
  Lejanne

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Trek je dat aub niet aan,als zij geen interesse meer hebben in jouw blog,hun probleem!!Ik blijf in elk geval nog wel interesse tonen en vind dat je zowel negatieve als positieve berichten kan posten.Doe dat waar je je goed bij voelt,denk aan jezelf,Marjo,en aaan alle blogsters die het wel goed met je voor hebben.Wij zijn hier om jou te steunen...

  Liefs,

  liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Marjo-laat het los. Da's een van de nadelen van bloggen-het voelt hard maar die mensen zijn jou niet eens waard. Ik heb het laatst ook gehad. En om eerlijk te zeggen doe ik het soms ook zelf. Als iemand nooit reageert bv. Maar ook in Blogland zijn er bloggers die denken dat ze het zijn. Het is eigenlijk een clubje. Dat hoeft voor mij niet. Iederéén is welkom en vrij. Beterschap en gezondheid wens ik jou. xxx Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Nou, daar snap ik niks van..., wat een onzin als mensen zo zouden denken. Wat mij steeds opvalt is dat je telkens zo positief in het leven staat.. Tjonge daar kan een mens wat van leren. En je laat ook steeds je werk zien waar je mee bezig bent, dus eenzijdig is het ook niet...
  Gewoon naast je neerleggen, trouwens.. je hebt hartstikke veel volgers!
  Blijf nou maar gewoon schrijven zoals je doet, want als het een paar dagen stil is hier, dan is dat niet op z'n Marjo's.. en worden we ongerust...

  Fijne zondag, liefs Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ook ik denk dat je het los moet laten. Bij mij stuitert de teller ook vaak heen en weer. Maar als je je daar wat van aantrekt is het niet meer jouw blog maar die van je volgers!! Jij bent uniek, ook met de nare bichten, die horen er net zo goed bij. Schrijven wat je wilt hoor! Daar komen we voor bij jou kijken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik kan alleen maar zeggen: trek het je niet aan! Ik denk dat bij iedereen de teller op een neer gaat. Schrijf gewoon wat je wilt, laat je niet kisten. Ik wens je veel sterkte en hoop dat je gauw weer wat vrolijker bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Schrijf alles maar lekker van je af. Degene die zich afmelden zullen er wel een reden voor hebben, maar wat kan jou dat schelen?
  De trouwe volgers laten je echt niet in de steek.
  Veel sterkte, Marjo en positief blijven he?
  Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hierboven is alles al gezegd en daar ben ik het helemaal mee eens. Moet je kijken hoeveel reacties je hebt gehad. Die tellen, en wij kunnen best tegen slechte berichtjes. Jij bent ziek. Dat is veel erger, hoor. Helemaal niets van aantrekken dus, Marjo, en kop op!! Liefs, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik lees je blog elke keer, schrijf wel nooit iets maar bij deze dus wel!!
  Aub Marjo, blijven bloggen!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hoikes lieve Marjo ,
  met dit berichtje heb je me uit het lurkdom gehaald :-)
  Ik denk dat het al gezegd is , maar je hebt een hoop mensen die volger worden om een give away e als ze niks winnen , zijn ze weer weg !!
  Trek het u alsjeblieft niet aan ... Je hebt een blog en dat is helemaal van jou , daarop mag je schrijven wat JIJ wil en als iemand het niet wil lezen , so what ?? Je hetb genoeg lieve mensen die net als ik wel willen lezen ...
  Ookal doe ik het in stilte , ik kijk elke dag of je een nieuw berichtje hebt en ik heb ontzettend veel respeckt voor je dat je zo positief en cratief blijft, ondanks alle ellende !!!
  Lieve marjo laat ons alsjeblieft weten hoe het met je gaat en trek je van anderen NIKS aan !!!!
  dikke knuffel, Patti XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Marjo, lieverd, daar moet je je helemaal niets van aantrekken! Het is inderdaad pijnlijk duidelijk wat 'die' mensen er van vinden. Maar er zijn nog een heleboel mensen (waaronder ik) die je blog (ook de 'negatieve' berichten) graag lezen. Ik wil weten hoe het met je gaat, ook als het slecht gaat! Dan kan ik nog eens extra aan je denken! Ik weet niet of het helpt, maar ik doe het lekker toch:

  Heb er lekker schijt aan!

  Driedubbele dikke knuffel,

  Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Beste Marjo, Ik lees heel erg graag over hoe het met je gaat; ook al gaat het niet zo goed. Ik stoor me er totaal niet aan; ik leef alleen ontzettend met je mee. Ik vind het jammer dat ik niks voor je kan doen, maar op deze manier kunnen we toch meeleven; toch nog íets doen. En ook al is het alleen maar voor jouw afleiding! Ik wens je heel erg veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Marjo, waarom, waarom trek je het je zo aan als er 3 mensen afvallen.... ik let er niet eens op, ik vind de reacties van de mensen die je WEL volgen veel belangrijker. Laat het je niet zo pakken/raken en geniet van de positieve mensen om je heen. knuf Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 37. My dear friend, I haven't been around much, commenting or otherwise (I haven't had time for myself or blogging, lately, it's been insane!) but I am and I will always be your friend and follower.
  If people stop following... it's their loss, not yours! Because you're a super wonderful, strong, beautiful, positive Woman who is spreading the word and raising consciences to such a problem as cancer and sharing your thoughts with us. There are good times and not so good ones. We'll be here for you when you need us. You may not be cheerfull everyday... but then who is?!
  Never mind about them... like I said before, their loss!
  Lots of love,
  Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik wilde eigenlijk alleen even doorgeven dat ik het met al de reacties die al gegeven zijn een ben! -hmmm, klinkt dan ook wel weer errug makkelijk wat ik zeg-...maar het is jouw blog...en je bent ook "maar" een mens....en ieder mens heeft toch zeker zijn ups and downs --> de 1 wat meer dan de andere, maar dan nog! En eigenlijk is jouw kijk op het leven toch helemaal niet negatief..hoe komen ze erbij?!...jij staat juist heel positief in het leven ondanks dat het nu een "geen makkelijk" leven is!! Ik vind je geweldig en superstoer! Een vrouw naar mijn hart :)...gewoon bloggen wat jij dus kwijt wil...positief/negatief....het maakt niet uit...dat maakt juist dat jij JIJ bent...en dat je jezelf niet verloochend.......En dat is toch iets om trots op te zijn!

  Liefs- en tot blogs! :)

  Corine

  en nu houdt ik het voor gezien; ik hoor namelijk ons Reuzenbed roepen haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen