woensdag 28 december 2011

Update ....

'Schoonzoon' is terug thuis van het ziekenhuis....scans zijn nogmaals gemaakt en 18 jan moet hij voor kontrole en uitslagen...tot die tijd niets doen en alleen rusten ...
Zelf ben ik nog altijd een beetje moe maar dat is 'normaal' zeggen ze ...mijn buik ziet blauw/geel van de dagelijks inspuitingen..onderhuids knobbels..net een maanlandschap :-) en dan te bedenken dat die spuiten nog tot eind april gaan duren ...maar voor de rest gaat het oke ....

Heb net ff wat blogs bezocht en ik merk dat ik van heel veel blogs die ik volg geen meldingen krijg op mijn dashboard ..kennen jullie dit 'probleem' ?

Liefs
Marjo

10 opmerkingen:

 1. Wat er aan de hand is met die blogs.., ik weet het niet. Ik mis zelf ook telkens nieuwe berichten van blogsters..
  Joh, wat een toestand allemaal. Kerst in het ziekenhuis, dat had je toch niet kunnen denken. Zijn de verlammingsverschijnselen nu weg bij je schoonzoon?
  Doe jij maar rustig aan Marjo, we zijn allemaal een beetje moe rond deze tijd van het jaar, dus het is geen wonder dat jij het ook bent. Je lijf moet nog op krachten komen hè..

  Liefs, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is in ieder geval wat, dat je schoonzoon weer naar huis mocht...maar het blijft natuurlijk spannend tot 18 januari.... En dat jij je moe voelt lijkt me heel normaal, je hebt zoveel te verduren gehad. Maar naar is het wel voor je, een mens voelt zich nu eenmaal liever fit he. Ik ben net pas weer een beetje terug in blogland, dus ik weet niet of ik updates mis, maar er is het nodige veranderd op blogspot en daar moet ik erg aan wennen! Veel sterkte en ik hoop dat je snel weer op krachten komt. Liefs, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vroeg me al af hoe het in ons zuidelijke buurland gaat, en dan met name bij jou... Over 'schoonzoon' is dus weinig nieuws te vertellen, dat duurt dan erg lang tot 18 januari. Wens hem (en je dochter) maar sterkte van me.
  Voor jou zijn die prikken natuurlijk heel vervelend, maar hé, je hebt veel erger meegemaakt toch? Dit overleef je ook nog wel hoor. Uiteraard is het wel lastig dat het nog moet en ook op de vermoeidheid zit je niet te wachten, wens jou en je man dan ook sterkte!
  Is je deken al helemaal af, of ben je soms met wat anders bezig?

  O en dat bloggerprobleem is bekend hoor, net als nog meer, gaat vast vanzelf weer over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je schoonzoon weer thuis is. Hopelijk gaat het snel weer helemaal goed. Jouw prikken lijken me ook niet fijn nee, je weet dat het moet, maar toch.

  Dat blogger, we worden er met z'n allen niet lekker van. Er verdwijnen mensen zomaar van de lijst om er ineens weer op te staan. Als je ze er handmatig bijzet zijn ze 3 seconden later ook weer verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. toch een klein lichtpuntje dat je niet meer naar het ziekenhuis hoeft te hollen, ik wens jullie allemaal veel sterkte toe

  bloggerproblemen ken ik hier ook, dat is om ons te pesten denk ik ;)

  grtz Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat 2012 op medisch gebied voor jullie een goed jaar wordt!

  Ik heb ook last van het leeslijstprobleem. Ik voeg nu direct als ik een blog ga volgen, dit blog zelf toe aan m'n leeslijst. Dan zie je wel de berichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je schoonzoon weer thuis is. Hopelijk hersteld hij snel. Ik denk dat jullie allemaal wel aan rust toe zijn.

  (bedankt voor je mail en jullie ook een fijn uiteinde en veel geluk voor 2012)

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. doe het maar rustig aan, en soms denk ik ook dat ik berichten heb gemist, maar met zoveel blogs om te volgen merk ik dat het wel eens wordt ondergesneeuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Let it be" and allow you to be a bit tired...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn te lezen dat je schoonzoon weer thuis is. Doe je zelf ook rustig aan? Je lijf heeft zoveel te verwerken gekregen en protesteert nog een tijdje na, denk ik. Hopelijk voel je je binnenkort weer wat minder moe.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen