zondag 30 september 2012

Een kleine update ...en een nieuwe handtas ...

Allemaal bedankt voor de lieve mailtjes.....met mij gaat wel goed, elke dag een beetje beter ...moeilijk om mijn nieuwe lichaam te accepteren ...maar volgens specialist duurt dat nog wel een hele tijd ...en ja ik heb een nieuwe specialiste ...(ik voelde me niet goed bij de andere specialist, geen nazorg,geen kontroles, en ik was erg ongerust)...nu is 'alles' gekontroleerd en alles oke ...heb nog best veel zenuwpijn, komt doordat de huis bestraald is geweest 2x ...en het neemt heel veel tijd in beslag allemaal ...nog 3 x per week lymfedrainage bij de fysio ...en voor de rest alles stilletjes aan ....
Heb ups en downs...sommige dagen veel huilbuien en andere dagen gaat alles goed....
haken doe ik nog altijd ....bovenstaande foto is van een tas in spoelsteek,in opdracht gehaakt voor een vriendin ....
Ook dagjes uit met de camper , daar kan ik van genieten, kan alleen nog geen lange tijd weg dit jaar ivm de lymfedrainages die nog zeker tot einde van dit jaar duren, maar van een dagje camperen kan ik ook genieten ...

Liefs
Marjo

14 opmerkingen:

 1. Fijn te horen dat het elke dag een beetje beter met je gaat. De ups en downs zullen nog wel even blijven, maar je bent een sterke vrouw, je komt er wel! Geniet maar lekker van het haken en dagje camperen, helpt ook om alles even los te kunnen laten. Je tasje is prachtig, wat een leuke steek is dat! Veel sterkte!! Lieve groet, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Langzaam maar zeker stapjes vooruit Marjo. En gooi die emoties er maar uit, anders krijg je daar weer last van.
  Mooi tasje! En die Whisper: I still love him. Als ik wist waar je woonde, kwam ik hem stiekem aaien. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marjo, sending you positive thoughts as you move through your week, Sadness, depression all of us that have lived with cancer know these feelings. Gradually they slowly move to a place where they do not affect you as much. You are doing so well, I am so proud of you, how you have met this head on, fighting all the way. You are an inspiration.
  Hugs,
  Meredith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig tasje in een voor mij onbekende steek! Fijn dat je ontspanning kunt vinden in het haken. En verder, neem elke dag zoals die is en geniet maar van alle kleine dingen! Neem de tijd en heel veel sterkte!

  Liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie tas met een mooie steek, nog niet eerder gezien.
  Verder wens ik je heel veel sterkte en probeer te genieten van je uitjes met de camper. Ik ben zelf een weekendje weg geweest met de camper naar Breda, effe ontsnappen aan de dagelijkse stress ;)
  Groetjes Kristel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig dat het naar omstandigheden best goed met je gaat. Het is logisch dat het herstel niet van de een op de andere dag een feit is, die tijd moet je jezelf gunnen.
  Heel fijn dat jullie met de camper op stap gaan en dat dat zo ontspannend is. Ik hoop dat jullie nog heel veel fijne toertjes kunnen maken samen. (Hoe staat het met de gordijntjes voor de camper? hahahahaha, grapje!)

  Ow, dat steekje is erg mooi en de tas dus ook!

  Sterkte lieve Marjo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Marjo.
  Fijn dat het stapje voor stapje beter met je gaat. Goed dat je ook alles eruit kan gooien. Geniet van zo n dagje die je weg kan. Dat is veel waard.
  Ik was ook wwer een weekendje in Noordwijk. Zalig.
  Dat is een hele mooie tas. Heb je daar een patroon van.
  Groetjes en dikke omarming uit Duitsland.
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie tas! Fijn dat alles weer beter gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed te horen dat het toch iets beter gaat, fijn dat je ook kunt genieten van de uitstapjes met de camper en die langere periode weg... nou die heb je dan nog in het verschiet.
  Je hebt een geweldig tasje gehaakt! x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Is moeilijk hoor meis om alles na wat je hebt meegemaakt weer emotioneel en lichamelijk op de rit te krijgen. Ups en downs horen daar bij!
  Goed dat je nu een andere specialist hebt. Eentje waarbij je je wel vertrouwd voelt!

  Hou je taai meis en blijf prachtige dingen maken.
  Je tasje is schitterend.
  Lekker weg met de camper. Ook dat zal genieten zijn.

  Liefs Moos

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Er is ook heel wat gebeurt met je lijf dus niet gek dat je zo af en toe flinke huilbuien hebt .... gewoon laten komen hoor lucht heerlijk op ... mooi dat je kan genieten van de kleine dingen zoals een dagje camperen ... succes nog met de nasleep en je tasje vind ik erg mooi geworden ...

  Fijne maandag ... groetssssss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Marjo,
  Ook van mij chapeau voor jou hoe je je er doorheen slaat, het is toch niet niks wat je hebt mee gemaakt. Elk stapje vooruit is een felicitatie waard. Fijn dat je een nieuwe specialiste hebt waar je je prettiger bij voelt, dat lijkt me belangrijk.
  Leuk tasje heb je weer gemaakt!
  Sterkte en groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je doet het zo goed!!! Fijn dat je kunt haken, daar kun je je echt mee ontspannen hé. Ja de camper, zal dan voor volgend jaar zijn, heb je iets om naar uit te kijken.
  De tas is prachtig maar lijkt verschrikkelijk moeilijk om te maken.
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Marjo,
  die Tasche sieht wunderschön aus!
  Grüße Crissi

  BeantwoordenVerwijderen