maandag 28 januari 2013

Vraagje....

Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik een leek op gebied van pc ....
maar ik kan iets niet vinden op de blog ...er staan blogs op mijn leeslijst die al meer dan een jaar niet gepost hebben en die wil ik verwijderen ...hoe moet dat ?

Bij voorbaat dank ...
Liefs
Marjo

5 opmerkingen:

 1. Yep, dat doe ik ook regelmatig. Je gaat naar je leeslijst. Dan staat er rechts : Weergeven in Google Reader en als je op het wieltje ernaast klikt staat er Leeslijst beheren. Dan klik je op de instellingen achter de naam van het blog die je wilt verwijderen en voila.
  x Syl
  p.s. niet per ongeluk die van mij verwijderen hè ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, die wist ik ook nog niet, zal ik eens moeten bekijken dan zal ik het hopelijk niet meer vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je klikt rechtsboven op 'ontwerp', gaat naar 'indeling', klikt op bewerken in het vakje met de links naar andere blogs, en dan krijg je een alfabetische lijst van de blogs in dat lijstje. Daar kun je toevoegen en verwijderen.

  Maar als je ingelogd bent op je profiel, dan zie je standaard onder elk 'blokje' van de opmaak van je blog een soort gereedschap. Klik op het gereedschap bij je lijst met blogs en dan kun je ook de blogs in kwestie verwijderen.

  Groetjes,
  Inez

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nadat je in je leeslijst op je dashboard de blogs hebt verwijderd die je niet meer wil volgen ( staat al hierboven beschreven hoe je dat doet) ga je naar je blog en klikt op het gereedschapsteken onder aan de bloglijst, daar moet je ze dan namelijk ook nog weghalen omdat ze daar anders blijven staan.Dan kies je voor opslaan en zijn ze echt weg.
  Ik doe dit ook regelmatig omdat sommige blogs niet meer bestaan en je ook niet eeuwig altijd alles kan volgen, zeker als mensen soms meer dan 6 maanden niks posten of nog langer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er pas ook opgeschoond, daar krijg je zo'n lekker leeg hoofd van ;-)

  BeantwoordenVerwijderen