donderdag 30 mei 2013

Omslagdoek finished ...en een vraagje

Aangezien ik met veel verschillende haakprojektjes bezig ben gebeurt het dat ik een tijdje niets plaats en ineens meerdere dingen die dan allemaal afgewerkt geraken :-)
Zoals deze omslagdoek

En toen ik kreeg ik mail ....dat iemand via Google de groene sjaal had gezien maar die gelinkt wordt aan een andere blog , weet iemand hoe dat kan ? terwijl de dame in kwestie wel via via op mijn blog terecht is gekomen ....en hoe kan het dat als Googled op afbeeldingen niet alle haakwerkjes te zien krijgt van jezelf ? Moet je daar iets voor doen ? ik ben een PC LEEK en heb af en toe hulp nodig ...en ook mijn hersenen worden een dagje ouder :-)

Liefs
Marjo

16 opmerkingen:

 1. Werkelijk geen idee, maar ik kom jouw groene sjaal helemaal nergens tegen op google.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Syl,
   Ik eerst ook niet tot ik die mail kreeg van een dame...als je bij google afbeeldingen 'zelfgemaakte sjaals' googled krijg je allemaal sjaals te zien (niet alleen gehaakte) en als je verder naar beneden scrolt kwam ik mijn foto tegen die gelinkt werd aan een andere blog ?

   Liefs
   Marjo

   Verwijderen
 2. Verrek. Busy Bessy staat erbij, da's bizar ja. Wnt als je doorklikt zie je jouw sjaal niet op de blog van Elisabeth terugkomen. Foutje google?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie omslagdoek!
  Helaas weet ik geen antwoord op je pc-vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige omslagdoek!
  Ook ik heb geen antwoord op je vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi de omslag doek, hoe dat met het googlen werkt weet ik ook niet, wel weet ik dat sommige dingen een eigen leven gaan leiden, alles wat je eenmaal plaatst gaat "zwerven"ook als jij het er weer afhaalt blijft het toch ergens hangen en kan het weer tevoorschijn komen
  Ik zou me er niet te druk over maken, je geeft je creativiteit toch door!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love your shawl! sorry I can't help you with your question though. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe het komt, weet ik ook niet.. Maar ik heb het ook al eerder gemerkt. Het zijn dan wel vaak mensen die je blog bezoeken en waar google dan een link mee legt. Zo kwam ik ook een borduurwerkje tegen waarbij mijn blog stond, maar het is echt niet van mij..., maar wel van een volger van mijn blog die regelmatig reageert...
  Ach, ik zou me er maar niet druk om maken!

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Elizabeth,

   het grappige is dat mijn groene sjaal gelinkt wordt aan jouw blog hihihihihi en ik vond mijn foto niet op jouw blog hihihi....maar no problem ....xxx

   Verwijderen
  2. Ja, ik zie het ook! Nou, het is raar hoor...
   Google is een beetje overspannen denk ik!

   Verwijderen
  3. Ik zie het ook, raar maar waar..
   Google is een beetje overspannen, denk ik!

   Verwijderen
  4. oeps Elizabeth, geen Elisabeth hihi. Het is hoe dan ook een supermooie sjaal!

   Verwijderen
 8. He dat is inderdaad vreemd. Geen idee hoe of wat. Hier nog zo een leek.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb je een Google+ profiel Marjo? En heb je daar je blog aan je eigen naam gelinkt? Zitten jullie beiden op een groepsblog? Als je je blog niet aan je eigen naam hebt gekoppeld, kan google namelijk je pagina linken aan de eigenaar van bijvoorbeeld een groepsblog en dan lijkt het alsof jouw creaties eigendom zijn van iemand anders.
  Inez

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb even weer bijgelezen (even druk geweest met andere dingen) en heb mooie sjaals voorbij zien komen. Mooie kleuren kies jij altijd!
  Hoe het zit met google weet ik niet. Ik hoop altijd maar dat alles op mijn blog komt te staan zoals ik wil en dat het ergens op het web terug te vinden is.

  Fijn weekend nog en een lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen