maandag 1 augustus 2011

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen ...

dat ik heel blij ben met jullie berichtjes,mailtjes,kaartjes,smsjes..en ondanks alles ..nieuwe volgers...
We zijn aan dag 8 ..(dag 6 en 7 sla ik over)...te moe,slaperig,spierpijnen en kleine ongenoegen...nu schijnt de zon...maar ik heb het koud,zo koud....wat chemo met een mens kan doen is ongelooflijk..nooit niet begrepen,nu weer niet...zowel de slechte als de goede dingen in je lichaam worden 'vernietigd'..mijn smaak is weg, en ik lust zelfs geen wijntje meer :-)
vanaf woensdag dag 10 begint de 'dipperiode' die duurt tot dag 15...dan zakken de witte bloedlichaampjes naar hun dieptepunt...mag ik niet meer onder de mensen komen vanwege infecties...ook op dag 10 bloedafname zodat ze kunnen zien hoe diep ze gezakt zijn en of je extra inspuitingen nodig hebt, zodat je je  lichaam niet teveel en te snel uitput...

14 opmerkingen:

  1. Dear Marjo,
    I've just made a "certain agreement-pact" with God and the Cosmic energies of the Universe.
    As I'm going through a very difficult situation (and a couple of friends as well) I've decided to dedicate every stitch for my family, friends and you....so that every stitch goes out to the universe and will help healing and solving all of our troubles. Don't give up... Take lots of care.
    Hugs.
    Ana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het nogal niet wat hoor, Ik weet het allemaal wel van mijn vriendin en hoe zij ook hetzelfde heeft doorgemaakt. voor haar zijn er nu betere tijden, maar het heeft wel lang geduurd.
    Die betere tijden komen voor jou ook weer, maar je zit er nu nog middenin en het lijkt me dat je je je dan zo machteloos voelt. je moet je lichaam overgeven aan de chemo en met alles wat het met je doet.
    Heel veel sterkte met dit proces.
    en heel veel liefs - petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gewoon een hele dikke virtuele knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit wens je niemand toe, maar je draagt de ellende zo dapper! Goed dat je er over schrijft, dat zal zeker helpen. Vooral vanaf woensdag blijven doen hoor! We zullen proberen je er door heen te helpen, voor zover we bij machten zijn natuurlijk. Ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn die hetzelfde zouden willen als ik: met een toverstokje zwaaien en je vervolgens uit die boze droom laten ontwaken. Konden we maar.....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind dat jij een geweldig moedige vrouw bent en kijk iedere keer uit naar jouw berichtje! Dus volhouden hé, als is het maar af en toe op een moment dat je goed genoeg bent. Internet is toch iets geweldigs hé, zelfs als je niet meer onder de mensen mag komen kom je toch.
    Knuffel
    Liliane

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Marjo, morgen wordt het heel warm, hopelijk kan jij je verwarmen in de zon. En voor de aankomende dip periode heel veel sterkte gewenst.

    Dikke knuffel, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gewoon even een knuffel om te laten weten dat ik aan je denk.
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  8. My dear, dear friend, I'm back home and trying to resettle--but all this time I've been with you!
    Stay strong, time will go by and soon enough you'll be stronger than ever. We're with you all the way!
    Lots of love, my friend

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Och meid, wat gebeurt er wat in je lichaam....
    Ik vind het knap dat je alles zo kan vertellen aan ons allemaal.
    Ik volg je wel hoor, ook al reageer ik niet altijd. Soms weet ik gewoon geen passende reactie...
    Liefs en heel veel sterkte!
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ach...ik kan het me dit niet voorstellen, maar door jouw beschrijving is het zo kortbij!! Ik wens je heel veel sterkte, Nicole*

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Sterkte Marjo!
    Ik hoop dat je toch manieren vindt om je gedachten wat af te leiden van al die ellende die je lichaam en geest moeten ondergaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Marjo heel veel sterkte om door de dipperiode heen te komen
    En ja soms heb ik er geen woorden voor net als nu weer
    Ik denk aan je dikke kus anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je bent een dapper mens!! Poeh chemo, da's echt heel bar. Ik denk aan je en zal je in gedachte helpen duwen tegen deze nare vijand.
    Esther.

    BeantwoordenVerwijderen