vrijdag 5 augustus 2011

Ik worstel...en kom af en toe alweer boven...

Ja ja vandaag gaat het al wat beter..meer uit bed als in bed...alhoewel ik nog wel sjok van het ene naar het andere maar dat is niet erg...het zou volgens de statistieken ook zo moeten zijn...de dip is op dag 10 en daarna gaan de witte cellen zich weer vermenigvuldigen ...elke dag een beetje meer en ze luisteren blijkbaar goed want ik voel vandaag op dag 12 het grote verschil met dag 10 en 11....en vanaf dag 15 zou het nog beter moeten gaan ..heb ik mss nog een weekje 'goedzijn' voor de boeg ....want daarna komt kuur 2 er al aan ..normaal gezien voor 15 augustus maar dat is hier in Belgie een Feestdag,dus is de chemo verzet naar 17 augustus (2 daagjes extra 'goedzijn')

4 opmerkingen:

 1. Hallo Mario,
  Ik wens je goed, wees dapper en vechten
  veel groeten Crissi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed om te lezen dat je je vandaag weer wat beter voelt! Ik hoop dat je dat gevoel nog een tijdje mag vasthouden. Die kuren komen wel kort op elkaar zeg. Niet eens echt tijd om te herstellen....Als je in het totaal maar helemaal herstelt als je alles achter de rug hebt, dat is het belangrijkste. Houd moed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat ontzettend fijn voor je, dat je je iets beter voelt!!!Hopelijk wordt het de komende dagen ook alleen maar nog beter. Wat knap, dat ze je van te voren kunnen zeggen, hoe het verloopt.
  Geniet van deze goeie dagen en heel veel kracht, als het weer wat minder gaat. Ik denk aan je!!!
  Dikke knuffel, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marjo, muziek kan ook een afleiding zijn, koptelefoon op en even de aandacht van je lijf verplaatsen als je luistert. Het is nog een hele weg te gaan en ik wens je veel sterkte en groetjes, Roos.

  BeantwoordenVerwijderen