vrijdag 16 september 2011

Een klein boeketje voor al jullie lieve reakties...


Inderdaad ....ben ik heel blij dat ik toch 'visites' van jullie kan ontvangen via Blogland...nog 2 dagen en dan ben ik uit mijn 'isolement' alhoewel dat veel gezegd is want het valt best mee...gisteren nog lekker van het zonnetje genoten en samen lekker op ons terras buiten gegeten ...mijn wederhelft regelt de boodschappen enz....en ik kuier hier door huis...met een haakwerkje in de hand af en toe ...helaas kan ik geen fotoos laten zien want onze camera heeft geen zin de fotoos te importeren (ik ben een leek dus geen idee hoe ik dit moet oplossen)...ik zie dat ik nog 2 volgers 'nodig' heb voor mijn beloofde Give Away...(bij 100 zoals beloofd) maar hoop dat ik tegen die tijd weer een beroep kan doen op mijn camera...
Ik wens jullie allemaal al een heelfijn weekend en nogmaals bedankt voor alle lieve reakties en visites ....

18 opmerkingen:

 1. Fijn Marjo dat je ook naar buiten kunt. Het is weer even prachtig weer en de zon doet een mens goed. Ik hoop dat het een paar dagen zo blijft.
  Sterkte met "restjes" isolement. Wij zijn er allemaal voor je!

  Liefs, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook een heel goed weekend toegewenst... en nog even volhouden meid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dear Marjo,
  I wish you a good weekend with lots of sunshine,
  all the best Crissi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet ook vandaag nog van het zonnetje want morgen voorspellen ze alweer ander weer!En volhouden,Marjo,je komt er wel ,wij steunen je allemaal!!

  Dikke knuf xxx

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je toch ook nog van het mooie weer kunt genieten. Sterkte met de laatste dagen. Die laatste 2 volgers komen ook vast snel. Kun je in je hoofd alvast met de give away bezig zijn: dat geeft weer wat afleiding.
  Goed weekend toegewenst samen met je man.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat kort goed ! nog effe volhouden !
  ( ik ben benieuwd wat je uit je nieuwe boek gaat maken ! )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Marjo, ik zou je wel blikken vol met zonnestralen willen sturen, dat doet een mens zo goed. Heb je al bedacht wat je met de give-away wilt doen? Ik durf niet mee mee te doen hoor, nu ik net bij 2 blogs gewonnen heb ;-) Goed om te horen dat je weer een beetje rond scharrelt en af en toe weer wat oppakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. poeh hoor zal niet meevallen allemaal. ik wnes je nog sterkte de komende dagen en een heel fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk, dat je zo van het schaarse zonnetje hebt kunnen genieten. Je voelt nog iets kilte, maar toch is het lekker. Nog twee dagen, achteraf, gaat het dan toch nog wel redelijk snel, hè. Heel veel sterkte nog en een goed weekend, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Marjo,
  Wat fijn te lezen dat het een ietsie pietsie beter met je gaat.
  Wat een mooi boek heb je van Monique gekregen, das erg lief van haar.
  Hopelijk heb je binnenkort weer genoeg energie en zin om iets uit het boek te gaan haken.

  Probeer iets van het weekend te maken meid, en hopelijk staat er in je volgend bericht dat het weer wat beter met je gaat....tot dan !
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey marjo, ik ben weer "bij"met lezen bij je. wat een fantastisch boek heb je, ik wist niet eens van het bestaan af. ik hoop dat je het nog een beetje trekt! in ieder geval een fijn weekend voor jou!!! lieve groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Marjo, het is echt lekker weer geweest de afgelopen dagen he! Mijn huiskamer is op het zuiden en het is gewoon warm achter het glas.
  Nog een paar daagjes volhouden he, maar dat gaat best lukken jou kennende.

  Heel fijn weekend,
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hee Marjo, fijn dat je je thuisblijven toch niet helemaal als vervelend ervaart. en toch een beetje kan genieten.
  Fijn weekend en als alles goed gaat mag je weer lekker de deur uit

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het zonnetje kan toch veel goed maken hé. Geniet er maar van. Hoop dat je genoeg steun krijgt om het vol te houden. In ieder geval geef ik van hieruit een dikke dikke knuffel.
  Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijn meid dat je evengoed van het zonnetje geniet dat is een goed teken en heerlijk een wederhelft om op te bouwen dat is een groot goed ,heb ik zelf de afgelopen tijd ook ervaren.Dikke knuf van mij en blijf knokken,hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel veel sterkte!!!! Ik heb net je berichten zitten lezen, wat heftig allemaal. Houd vol, ik denk aan je (ook al ken ik je niet!)! Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik kwam ook even langs om te lezen hoe het je de afgelopen week is vergaan. Ik wens je het allerbeste Marjo en hoop dat je je snel weer wat beter mag voelen.

  Groetjes Levine

  BeantwoordenVerwijderen