zaterdag 17 september 2011

Even een positief berichtje ...

HHet gaat goed met mij...ondanks dat ik gisteren een blaasinfectie kreeg (en géén koorts.)...de blaasinfectie inmiddels onder kontrole door anti biotica ...ik sta er toch elke keer weer versteld van dat mijn lichaam nog zo 'sterk' is ....(je moet weten dat ik altijd iemand ben geweest die veel ziek is geweest,al vanaf toen ik klein was )...maar gisteren nog lekker genoeten van het zonnetje, zelfs nog buiten gegeten op het terras ...zalig ...nog 1 dag te gaan (morgen) en dan ben ik weer 'vrij' ...en dat gaan we maandag vieren met ergens te gaan ontbijten (mijn wederhelft en ik)... Op haakgebied zit ook niet stil..met babydeken bezig die bijna af is ...WIP van een omslagdoek(supergemakkelijk patroon van Drops) en met de Kata square begonnen in herfstkleuren...de deken van Jan Eaton is aan het rusten momenteel :-)   helaas pindakaas....mijn camera weigert nog altijd (na uren proberen) om fotoos te imorteren van mijn haakwerkjes....(tips welkom)

14 opmerkingen:

 1. Oh Marjo,
  which is nice if you're feeling better!
  Have a nice weekend and all the best
  Crissi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha fijn Marjo dat is goed om te horen. Ik zou zeggen geniet met volle teugen maandag.

  Jammer dat je camera het niet doet want je maakt ons wel nieuwschierig met al je wips.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is mooi om te horen,geniet van het weekend en maandag van jullie gesamelijk ontbijt,mmmm jammie! Ik ben wel nieuwsgierig naar al je vorderingen hopelijk gaat het gauw lukken met de camera.Fijn weekend gr.Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed bericht. Fijn om te horen dat je je naar omstandigheden zo goed voelt. En dan heerlijk maandag even de deur uit. Geniet er maar goed van!
  Fijn ook dat je afgelopen week toch nog heerlijk bezig was met haken. Ben ook erg benieuwd wat voor moois je weer gaat laten zien. Hopen maar dat de camera weer snel z'n werk gaat doen. Helaas heb ik geen tips.

  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kunt niet geloven hoe ik jou bewonder. Zoveel dingen die je bezig houden. Goed dat je blaasontsteking in orde is gekomen. Geniet van jullie ontbijt samen. Ik ben benieuwd naar het babydekentje, krijgen we het te zien als het klaar is?
  groetjes Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ow, wat is dit fijn om te lezen! Goed zo, you go girl!!!!!
  Ik ben wel nieuwsgierig naar je creatieve vorderingen. Ik ben net zo'n computer-leek als jij hoor, maar heb je niet een los geheugenkaartje in je camera? Dan heb je helemaal geen software nodig verder. Of heb je anders geen familie, buurman/vrouw, vriend/in die kan helpen? Tsja, anders maandag na dat ontbijtje buiten de deur naar een winkel waar ze je kunnen helpen? We zijn écht allemaal heeeeel erg nieuwsgierig hoor!
  Fijne zondag, houd die stijgende lijn vast hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn om zo'n positief bericht van je te lezen en wat een heerlijk vooruitzicht om er samen met je man maandag op uit te gaan. Ik heb grote bewondering voor je hoe je omgaat met de beperkingen die je ziekzijn je oplegt. Petje af!
  Ik kan je helaas niet helpen met de camera. Ik doe zelf altijd het geheugenkaartje in de laptop en dat werkt prima. Je kunt de foto's dan zo overzetten in de map waarin je ze wilt hebben.
  Fijn weekend verder. Op naar de maandag!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn.. zo'n positief berichtje.. Ook fijn, dat je lekker haken kan.. ondanks al die kuren..
  dat geeft toch z'n ontspanning hé in zo'n spannende tijd.. Veel beterschap gewenst hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Very positive, have a great breakfast =).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn om te horen dat je er weer een beetje positief tegen aankijkt. geniet van de mooie momenten en haal daar je kracht uit.
  die blaasontsteking is vervelend ..je bent nu natuurlijk vatbaarder voor dit soort dingen. maar gelukkig ben je die ook de baas.

  Fijne zondag Marjo en veel plezier maandag.
  Lieve groet - petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn om een goed berichtje van te kunnen lezen! Ik hoop maar dat het vandaag weer een dag met een zonnestraaltje wordt! En alvast/nog smakelijk eten voor je lekkere ontbijtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijn nieuws, dat het goed met je gaat. Dat geeft de burger weer moed! Ga lekker van je ontbijtje genieten, je hebt het zeker verdient.
  Nog een fijne hopelijk zonnige dag!
  Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. fijn dat t goed gaat met je! jammer van de foto's ben erg benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. He, Marjo, fijn te horen dat het goed met je gaat! Houd vol en veel sterkte!!

  Lieve groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen