woensdag 12 oktober 2011

Busje komt zo .....


en was er op tijd , hupsakee met 8 in het busje en op naar Antwerpen ....voor mij de simulatie..voor de anderen de bestraling...simulatie is een scan die ze maken en waarop ze op de huid aanduiden binnen welk veld er bestraald moet worden ...dat is dus gebeurd en volgende week donderdag de 20e oktober  mag ik starten....(ik heb geen nieuwe tattoostipjes gekregen,want de stipjes van de vorige keer,van 12 jaar geleden konden ze nog gebruiken ...)

14 opmerkingen:

 1. Hoi Marjo, wat apart met z'n 8-en in een busje naar het ziekenhuis, allemaal lotgenoten.... Regelt het ziekenhuis dat ofzo? In ieder geval, succes met je dagelijkse ritjes naar Antwerpen en al je haakwerk, dat zal vast opschieten, of is nog een beetje gezellig in dat busje? Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat de deken zal worden afgewerkt in het team op alle, in het busje naar Antwerpen! Als je helemaal als ik je een kalender krijgen met het aantal dagen dat u moet gaan en elk een kruising in oktober, het is zo leuk om te zien verdwijnen een voor een ... en dan zal het einde!
  liefde,
  Teresa
  (hope this makes sense today, I sort of edited it now...like I know more Dutch than Google lol!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. in elk geval veel succes Marjo, zal een kaarsje branden donderdag, wat niet baat niet schaad zeggen ze toch he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, blijven die stipjes, gewoon zitten, dan???
  Ik wens je heel veel sterkte en geniet nog even van deze week. Dikke knuffel Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, dat vind ik ook bijzonder hoor..., dat er een busje naar het ziekenhuis rijdt. Hier zou je gewoon een taxi moeten nemen als niemand je kunt rijden.
  Ongelooflijk dat die stipjes daar zo lang blijven zitten Marjo. Voel je daar niks van?

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent in ieder geval niet alleen op weg naar een betere gezondheid. Sterkte wederom!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Marjo,
  Wat leuk dat je op mijn blog was!
  Bah, wat naar dat je al voor de tweede keer getroffen bent door die rotziekte. Hopelijk is het einde van de behandeling in zicht en gaat alles goed. Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte toe!!
  En ik ben verliefd op je hondje Whisper!!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Marjo,
  Bedankt voor de tip! Ik heb alleen laatst kort achter elkaar 4 give-aways gewonnen! Dus ik heb besloten even niet mee te doen omdat ik anderen graag een kans gun. Ik ben al zo verwend de laatste tijd! maar je give-away is enig hoor, heb sinds kort het haken ontdekt!!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is zeker apart met z'n 8 en in de bus. Ik neem aan dat je dan elke keer met dezelfde mesnen in de bus zit? Wie weet hoe gezellig die ritjes nog worden.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het geeft misschien ook wel weer wat afleiding als je daar met zijn achten in de bus zit. Heb je nog wel de kans om wat te haken in het busje?
  Sterkte met de laatste loodjes. Het vergt wel veel van je, al dat gereis, maar je bent in ieder geval al weer heel ver.
  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou ja, een gezellig onderonsje in een busje. Toch een mooi gedachten met z'n alle, samen...Succes weer, hou je haaks! Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat wist ik ook niet dat de stipjes bleven zitten, bij mijn vriendin werd het er op getekend maar dat moest ze wel elke dag zelf bijwerken. Ik weet niet wat beter is, belangrijk is natuurlijk dat alles geneest, Met z'n allen in een busje. veel lotgenoten waar je mee kan praten, is misschien wel fijn, vind het wel heel apart.

  Hihi ik moet nu ineens denken aan dat nummer
  He busshauffeur de hele bus mot plassen.
  denk dat het wel fijn is wat afleiding onderweg.

  Veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Marjo,
  Ik ben nieuw in blogland en bij het googlen naar haakblogs kwam ik op uw blog terecht. De verhalen die u schrijft over uw ziekte lees ik met veel medeleven. Ik wens u heel veel sterkte met de bestralingen en de andere behandelingen die u ondergaat,

  Aileen (lientjesneedlework.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. zetten ze daaz echt tattoo stipjes voor?

  BeantwoordenVerwijderen