dinsdag 11 oktober 2011

Een babydeken .....mag ik haken...

maar dan houdt het op volgens de 'mama in wording' (ook mijn dochter is niet 'hakerig' aangelegd, dus als ik nog eens Oma zou worden van mijn dochter , zullen er ook niet veel haakwerkjes komen)....en misschien een mutsje voor de volgende winter ....dussssss......ik ga gewoon door met mijn deken van Jan Eaton en ben gestart met een sjaal ...en nog méér dan genoeg patroontjes om nog te haken ....

13 opmerkingen:

 1. Hè,jammer maar gelukkig vind je op de blogs genoeg inspiratie voor andere dingen en dat baby-dekentje wat je laatst gehaakt hebt vond ik een schatje,ga je nu weer zoiets maken??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. babydeken is toch leuk om te haken....
  lekker zacht...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien moet je je ziel en zaligheid dan toch maar in dat dekentje leggen... Wordt het wellicht zo mooi dat ze toch nog zin in andere haak-baby-spulletjes krijgt....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief, dat je nog wel wat mag haken, toch!!!Zo heb ik, begin dit jaar, een babydekentje van minibolletjes voor mijn achternichtje gebreid.( zie 8-3-2011 op mijn blog) Ach, dat zijn niet van die hele moeilijke opdrachten!! We zien wel wat je gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een babydekentje is ook een heel lief cadeautje en net wat Trudy ook zegt: misschien smaakt het wel naar meer.... (ik heb nog een heel lief gehaakt eendje op mijn weblog staan mèt patroon!).

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad: wie weet wat er nog op volgt? En anders ga je toch gewoon speeltjes voor Whisper haken? Haha. Jammer is het zeker, maar wel begrijpelijk; smaken verschillen.
  (misschien argeloos iets leuks op het scherm laten staan als ze heel toevallig binnen komen)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk zeg.. ik ga ook een babydeken haken voor mijn zwangere zus. enne als ze jouw crea's zien willen ze vast meer.. want haken is helemaal hip!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldig nieuws dat jullie oma en opa worden
  En toch fijn dat je een dekentje mag haken
  Wie weet willen ze daarna nog wel meer gehaakte spulletjes
  Groetjes anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Blanket, after a pillow, because belongs to each other, after toys, some things above the bed... I think you are going to have busy monthes... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zal je iets bekennen, toen ik voor de eerste keer zwanger was, keek ik ook met enigszins scheve ogen naar het truitje dat m'n schoonmoeder aan het breien was. 'k Moest niets van zelfgebreide dingen hebben.
  Nu ik wat ouder ben en meer handwerk, zou ik, als ik nu zwanger zou zijn, het veel leuker vinden als ze zelf iets zou maken. Gek hè !!
  Dus wie weet verandert het bij jou dochter(s) ook nog!! ;o) !!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, nu komen er vast een heleboel nieuwe plannetjes.... Maar idd het is wel de vraag wat de as. moeder vindt van gehaakte spulletjes. Maar een dekentje is toch zo leuk, heeft later ook altijd emotionele waarde...
  Nou, ik ben nu al benieuwd!

  Groetjes, elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jammer, maar als ze echt niet van haken en breien houd dan houd het ook op, hoewel speeltjes altijd wel welkom zijn bij kinderen, of een gebreid truitje. Een deken is ook leuk om mee te beginnen en wie weet smaakt het wel naar meer. Ik denk dat het ook wel komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hey oma, je staat in mijn bloglijst en toch mis ik vaak berichtjes van je... ik loop achter. Gefeliciteerd, ook voor de rest van je gezin. Top hoor! wat achattig... heb je al wol voor de deken? ik ben benieuwd en dit soort berichten zijn goed voor je! lekker positief... fijne dag. liefs Paula

  BeantwoordenVerwijderen