woensdag 8 februari 2012

Ik ben best wel druk ...elke dag ....(dus ff een "gouwe ouwe")

Aangezien mijn schouders ontstoken zijn (door de chemo,de operatie, de verwijdering van de pac en het anti-hormoon medicijn dat ik nu neem) en ik daardoor ook fysiek niet zo sterk ben in het algemeen fiets ik elke dag nu naar de fysiotherapeute voor oncologisch revalidatie , 2x per dag een 'verplichte' wandeling met Whisper ....ik moet weer wat 'fitter' worden ....
maar heb nog tijd genoeg voor haken ....2 tassen die ik gehaakt heb maar het niet echt waard zijn om te laten zien (die gaan de kast in,denk ik) en nu bezig met 2 bestellingen ...opdracht was felle kleurtjes en bloemen ...maar moeilijker dan ik dacht ....zou de kleur niet te fel zijn? is het model wel oke? zou ze niet liever zus ...of zo? dan twijfel ik zo ....maar ik heb het beloofd en dus ga ik er voor ...zal proberen morgen eens een foto van de eerste WIP te maken ....

Liefs
Marjo

14 opmerkingen:

 1. Dat klinkt inderdaad heel druk: elke dag naar de fysiotherapeut en 2x per dag met Whisper er op uit. Whisper zal het niet erg vinden, denk ik :).
  Vervelend, die ontstoken schouders. Dat moet ook wel pijnlijk zijn... Fijn dat er toch nog tijd overblijft om te haken. Dat is toch een fijne afleiding.
  Hopelijk ga je je gauw weer wat sterker voelen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  (leuk dat je volger bent geworden bij Anne met haar Kookstel!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Marjo...I'm sorry to hear that you are suffering with painful shoulders etc... but it is good that you can still do your crochet...take care of yourself and keep getting stronger... big hug from me, Jillx (and a little hug for Whisper x)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow, wat vervelend deze nasleep. Nu snap ik wel waarom het hier zo stil is, terwijl je toch her en der reageert. Heel veel sterkte (letterlijk en figuurlijk) en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Marjo, je bent er maar druk mee met je revalidatie! Hopelijk ga je gauw weer beter voelen...Blijf in beweging dat is goed voor je! En goede moed houden. En twijfel niet over je tassen, die ik gezien heb van jou zijn super gaaf! Dat gaat helemaal goed komen...liefs , sterkte met alles, groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ellende Marjo, hoop dat het met je schouders snel wat beter gaat, nu net wat Lindevrouw schrijft, die tassen van jou, twijfel ik ook geen moment aan, ze zijn zo super!!!!!,

  Heel veel sterkte en beterschap!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oef, het is ook niet niks. Hopelijk voel je je snel weer wat 'fitter'. Buiten een rondje lopen met Whisper is nu in ieder geval geen straf. Beetje koud, dat wel, maar je komt heerlijk opgefrist weer binnen... Hier is alle drukte ook weer enigszins voorbij, dus vanaf nu ga ik ook weer reageren ipv alleen maar even snel de berichtjes lezen. Hou je vast ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel succes met je revalidatie hoor!
  En deze taartjes zijn erg mooi, ik had ze nog niet eerder bij je gezien, krijg gelijk zin om er zelf ook nog een stel te haken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tja en voor je het weet is de dag weer om, de tijd gaat ook zo snel ....succes met de revalidatie

  Liefs Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goh, ik vind 2x in de week naar de fysio al een aanslag op mijn tijd laat staan dat je zo als jij elke dag moet en geen twijfel over je tassen die zijn het aanzien meer dan waard succes met de revalidatie en nu ga ik gauw naar de fysio ook op de fiets ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend dat je nog steeds met de nasleep zit! Ik hoop dat de fysio goed helpt. Gelukkig kun je wel haken voor wat afleiding, ben wel benieuwd naar de felle kleurtje. Maar de zoete, zachte kleurtjes van deze cupcakes zijn ook helemaal mijn smaak. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie gouwe ouwe! Tjonge, wat een nasleep nog van je behandelingen. Hoop dat je gauw wat aansterkt en je daardoor fitter gaat voelen. Zo'n opdracht is dan juist wel leuk, maar kan me voorstellen dat het ook wel lastig is. Toch heel anders dan dat je het gewoon voor jezelf maakt. Maar zie het als een uitdaging, geeft je misschien juist wel energie! Succes ermee, fijne zondag en sterkte met je schouders! Lieve groet, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat je in ieder geval kunt haken!! Sterkte met de fysio! En ik heb dat ook zo vaak hoor! Bij mij deed google chrome het ineens weer niet en kon ik nergens meer bij! Af en toe.. ;-) Je cupcakedoosjes zijn geweldig!!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen