maandag 13 februari 2012

Een dip.....

  Het is wat stilletjes aan mijn kant ...ik weet het ....maar heb het wat moeilijk momenteel..een jaar lang 'positief blijven denken' is me nu een beetje" fataal "geworden,er kan momenteel ff niets meer bij ...alleen veel tranen en verdriet,maar het zal wel weer beteren allemaal...teveel is teveel en dan loopt de emmer wel eens over en dat is gebeurd nu ...ga er met wederhelft volgende week ff paar daagjes tussenuit,uitwaaien aan de zee ......
  Liefs
  Marjo

30 opmerkingen:

 1. Ach Marjo..ik wou dat je wat zorgen kon ontnemen, maar jij bent een sterke meid!!En tranen vloeien horen erbij maar let maar op..ga maar eens flink uitwaaien, geniet van de momenten. Dat doet je vast en zeker heel goed..Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is niet verwonderlijk meis. Naast alle lichamelijke inspanning/strijd die je hebt moeten leveren, moet ook het mentale niet onderschat worden. En soms is de positiviteit dan effies op. Niks mis mee hoor om die tranen dan flink te laten lopen.

  Sterkte meis!

  En volgende week lekker je koppie in de zeewind, lekker uitwaaien zoals je zegt!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach lief mens! Heel logisch allemaal, maar natuurlijk niet fijn. Heel veel sterkte!
  En natuurlijk wens ik jullie heel veel geniet-momenten samen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Marjo, huilen mag!! Je kan niet altijd sterk zijn. Geniet van de daagjes weg. Groeten - Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dikke knuffel van mij!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach lieverd, dat is ook niet zo gek hè.
  Het is wel lekker dat je er even op uit gaat, even de wind door je hoofd laten waaien en hopelijk kun je er daarna weer even tegen.
  Dikke knuf x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O Dear Marjo,krop het niet op hoor.Net wat Jeanet zegt,huilen mag. Goed om samen even weg te gaan.Hoop dat jullie er allebei van genieten.Alvast fijne dagen!!
  Love, WIlma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Marjo, ik kan me er iets bij voorstellen. Je hebt een heel gevecht geleverd (en 't is natuurlijk nog niet achter de rug)en dat kost veel energie, ook emotioneel. Laat alles eruit en ga lekker uitwaaien met je man (en ook genieten natuurlijk) Je komt er vast weer bovenop! Sterkte. Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Marjo, natuurlijk mag je huilen! Het is ook geen wonder dat het allemaal een keer teveel wordt. Huilen lucht bovendien enorm op. Fijn dat jullie er binnenkort even tussenuit gaan. Dat heb je allebei wel nodig denk ik.
  Ik wens jullie heel fijne en gezellige dagen toe.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kan me voorstellen dat de emmer soms overloopt! Neem wat rust en probeer te genieten van het weekendje weg, dat zal je goed doen! Sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Is logische hoor dat je het ff helemaal hebt gehad
  doe maar ff lekker rustig aan en geniet van het uitstapje

  Sterkte ............ Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Marjo, is er iets dat we kunnen doen?
  Zal ik jou eens komen bezoeken en wat van mijn handwerkjes meebrengen om te laten zien.
  Je mag natuurlijk ook naar Hasselt komen maar dat is misschien wat moeilijk.
  Je moet niet altijd even sterk zijn hé meid, laat de tranen maar eens komen
  liefs en dikke knuffel Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Veel sterkte hoor! Geniet maar van jullie uitje. Kunnen jullie weer even wat energie bijtanken.. Je bent erg flink (al vind je dat nu zelf niet..).
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lieve Marjo, je hebt zoveel meegemaakt! Het is niet zo gek dat het 'sterk zijn' dan eens op is. Maar ik vind het wel heel naar voor je en ik hoop dan ook dat je even een paar dagen kunt genieten en los laten zodat er daarna misschien weer plaats is om, met vallen en opstaan, met een schone lei te beginnen. Laat de zeewind z'n werk maar goed doen... Sterkte en hopelijk ook veel mooie momenten. Liefs, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lieve Marjo,Je kan niet altijd flink en sterk wezen, er moeten soms dingen even uit...Heel veel sterkte en geniet er maar heel veel van je uitje! Laat de wind en de zee je zorgen, verdriet maar wegspoelen! Jouw stralende persoonlijkheid neemt niemand van je af!!! liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Marjo,

  Huil maar eens goed,dat kan soms wat verlichting brengen!!Gun jezelf enkele dagen rust,geniet van jullie uitstapje,van elkaar en...alles komt weer goed!

  Liefs,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lieve Marjo, heel begrijpelijk hoor dat je niet altijd vrolijk en optimistisch kan zijn. Op een gegeven moment moet al die opgekropte stress en angst er eens uit en dan kom je in een dipje. Laat je lekker verwennen aan zee en je zult zien een paar daagjes weg doen wonderen.
  Sterkte en geniet ze.

  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het is ook niet niks wat je meegemaakt hebt
  Laat de tranen er maar uitkomen dat lucht op
  Ga lekker genieten van de zee dat geeft rust en laat je maar lekker verwennen
  Sterkte marjo en geniet ervan
  gr anita

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lieve Marjo, dat snappen we toch allemaal...neem lekker je tijd en je rust en probeer vooral te genieten. Helemaal vandaag.....gefeliciteerd met je dochter!!
  Liefs,
  Andina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ach lieverd, zo'n dip is toch niet verwonderlijk je hebt heel wat te verstouwen gekregen het afgelopen jaar en ieder mens hoe positief ook krijgt daar een terugslag van. Dus lekker huilen en je overgeven aan je verdriet en heerlijk met je man uitwaaien aan zee, geniet er van!!Liefs Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lieve lieverd,

  Je bent ook zo'n sterk persoon! Maar zelfs voor jou is het wel eens te veel. Neem de tijd voor jezelf en alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar een plekje te geven. Laat je emoties te vrije loop, de tranen zullen weg waaien aan zee!

  Dikke knuffel,

  Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Marjo, dit hoort erbij en je komt er alleen maar positiever uit. heerlijk aan zee mte je lieve man, ga lekker genieten en uitwaaien en nieuwe energie opdoen. je komt weer fris terug...... je hebt het verdiend, je hebt ook enorm hard gewerkt! lieve groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Daar is de zee goed voor. Lekker uitwaaien en je hoofd leeg maken. En keihard huilen kun je daar ook gerust doen, ruimte genoeg. Marjo hele fijne dagen toegewenst alvast en het is helemaal niet erg als je eens een dipje hebt. Je bent al heel lang zo sterk! Volgens mij is vandaag jouw dochter jarig. Gefeliciteerd!! Lieve groeten van Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Uiteindelijk moet het er een keer uit! Je hebt het al zo goed gedaan. Heel veel sterkte en laat alles maar even flink waaien. Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Geef al je gevoelens de ruimte, dus ook je dip gevoelens, dat lucht op, want eruit moet het toch!
  Hoop dat de wind en de zee en je lief je mogen helpen hierbij! Veel sterkte! Lieve groet, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ga maar lekker uitwaaien, en laat je gevoelens de vrije loop, veel sterkte voor jullie allebei
  grote knuffel van mij
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heel veel sterkte, laat je tranen maar vloeien, dat lucht vast op...
  Geniet van elkaar en de natuur!
  liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Marjo,

  Het lijkt mij niet meer dan logisch dat alle emoties van de afgelopen tijd er een keer uit moeten. En waarschijnlijk is 1 keer daarvoor niet eens genoeg.
  Maar laat het lekker stromen. Daar knap je van op.
  Ik wil je ook een groot compliment geven voor dat je het zo open durft te delen. Dat zal ook zeker helpen.
  Opkroppen en wegstoppen lost niets op.
  Veel sterkte. En lekker genieten van je paar daagjes weg samen.

  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen